Yeniden Refah Partisi: CHP ile ittifakı görüşebiliriz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, katıldığı programda CHP ittifakı ile ilgili gelen soruya "Değerlendiririz. Sonuçta CHP'nin Türkiye'de etkin bir siyasi parti." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Ankara Masası Youtube kanalında Fatih Atik'in sunduğu Gündem Özel programında 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin ittifak açıklamalarında bulundu. Altınöz, "Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kurmak için çalışıyoruz. Türkiye'nin yaşanabilir bir Türkiye olabilmesi için eğer makul teklifler gelirse değerlendiririz. Biz 85 milyonun refahı için çalışan insanlarız." ifadelerini kullandı.

Altınöz, Fatih Atik'in "CHP'den de bir teklif gelirse?" sorusu üzerine "Değerlendiririz, oturur konuşuruz. Sonuçta CHP'nin Türkiye'de etkin bir siyasi parti olduğunu hepimiz biliyoruz." diye cevapladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN