YSP Eş Sözcüsü Akın: Mücadele etmeye kararlıyız

YSP Eş Sözcüsü Akın: Mücadele etmeye kararlıyız

Yeşil Sol Parti'nin bu haftaki grup toplantısında partinin Eş Sözcüsü İbrahim Akın kürsüde konuştu. Akın, "Yeşil Sol Parti olarak bu düzenle sorunu olanların sesi, sözü olmaya, onlarla birlikte mücadele etmeye kararlıyız" dedi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Eş Sözcüsü İbrahim Akın, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada seçim sonrası başlattıkları özeleştirel sürece değindi. Parti kurullarında yaptıkları değerlendirmelerin ardından halk toplantılarında da bunu sürdüreceklerini ifade eden Akın, yeni yol haritalarını çıkarmalarının ardından bu yolda adım atacaklarını ifade etti.

'SADECE MECLİSTE DEĞİL'

Akın, “Yeşil Sol Parti olarak bu düzenle sorunu olanların sesi, sözü olmaya, onlarla birlikte mücadele etmeye kararlıyız. Bu kararlılığı her yerde göstermeye çalışacağız. Sadece mecliste değil, hayatın her alanında birlikte, omuz omuza olacağız” dedi.

kapak-003.jpg

'TECRİT SUÇTUR!'

Akın, “Gazeteci Merdan Yanardağ’ın gözaltına alınması tecridin bir insanlık suçu olduğunu ortadan kaldıramaz. Tecrit suçtur! İktidara seslenmek istiyoruz; bu ülkede eşitlikçi, özgürlükçü bir ortamı inşa etmek istiyorsanız önce bu tecrit politikasından vazgeçin” dedi.

Akın şunları söyledi:

“Yeşil Sol Parti olarak bu düzenle sorunu olanların sesi, sözü olmaya, onlarla birlikte mücadele etmeye kararlıyız. Bu kararlılığı her yerde göstermeye çalışacağız. Sadece mecliste değil, hayatın her alanında birlikte, omuz omuza olacağız.

DOSTLARIMIZI AÇIKTAN GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ

Örgütlerimizle yaptığımız değerlendirme sonrasında halkımızla birlikte mücadelenin güçlü bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dayanışmayı büyütmeye, yerel demokrasiyi güçlendirmek için bütün dostlarımızı açıktan göreve çağırıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN