Yunan ajanı olduğu iddia edilmişti: Ampara tutuklandı

Yunan ajanı olduğu iddia edilmişti: Ampara tutuklandı

MİT Bölge Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Gaziantep'te yakalanan ve Yunanistan'a ajanlık yapmakla suçlanan Muhammed Amar Ampara sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ampara'nın Yunanistan vatandaşı olduğu da bildirildi.

Gaziantep MİT Bölge Başkanlığı ile koordineli olarak çalışan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipleri, Muhammed Amar Ampara isimli Yunanistan vatandaşını düzenlenen operasyonla yakalamıştı.

Ampara'nın Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı'na (EYP) istihbarat sağladığı ve EYP'nin talimatlarıyla araştırma yaptığı belirtilen Ampara, yapılan operasyonla yakalanmıştı.

TUTUKLANDI

Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı (EYP) ajan olduğu iddia edilen Ampara, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN