Zeytinyağı depoları patladı! 14 milyonluk litrelerce yağ arazilere aktı, atık yağlar ise toplanıp bakın ne yapılacak?

Zeytinyağı depoları patladı! 14 milyonluk litrelerce yağ arazilere aktı, atık yağlar ise toplanıp bakın ne yapılacak?

Zeytinyağı depoları patladı! Fabrika sahibinin başına korkunç olay geldi! 14 milyon liralık zarara uğradı! Litrelerce zeytinyağı arazilere aktı! Atık yağları toplayıp kullanılacağını söyleyen fabrika sahibi bakın topladığı atık yağlarla ne yapacak?

Hatay'ın Altınözü ilçesinde bulunan bir zeytinyağı fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda, tonlarca litre zeytinyağı araziye yayıldı. Yaşanan olayda fabrika sahibi büyük bir zararla karşı karşıya kaldı.

25 TONLUK DEPOLAR PATLADI

Depolar patladı tonlarca litre zeytinyağı araziye yayıldı - 3

Altınözü ilçesine bağlı Yarseli Mahallesi’nde faaliyet gösteren zeytinyağı fabrikasının sahibi Rafi Göngör, geçtiğimiz gün satın aldığı 25 tonluk kapasiteye sahip iki depoyu zeytinyağıyla doldurdu. Ancak, sabah saatlerinde depolarda meydana gelen patlamayla birlikte tonlarca zeytinyağı araziye yayıldı.

Depolar patladı tonlarca litre zeytinyağı araziye yayıldı - 4

Güngör ve fabrika çalışanları, olayı fark ettiklerinde büyük bir şok yaşadı. Fabrika sahibi Rafi Güngör, yaşanan patlamanın ardından zararlarının 14 milyon lira olduğunu belirerek “Sabah saatlerinde bir tank patlıyor ve bütün yağ araziye dağılıyor. 2'nci tank da öğle saatlerinde patlıyor ama elden bir şey gelmiyor. Atık çukuru yemyeşil her şey ortada görüyorsunuz.” dedi.

ATIK YAĞLAR KULLANILACAK

Depolar patladı tonlarca litre zeytinyağı araziye yayıldı - 6

Fabrika sahibi olan Güngör, atık yağların sabun yapımında kullanılacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN