Ziraat Bankası'ndan 100.000 TL'ye varan faizsiz kredi! 12 ay erteleme imkânı sunuluyor: 18 yaşını dolduran başvursun...

Ziraat Bankası'ndan 100.000 TL'ye varan faizsiz kredi! 12 ay erteleme imkânı sunuluyor: 18 yaşını dolduran başvursun...

ekonomik sıkıntıların gündemde yer almasıyla bankalar tarafından kampanyalar paylaşılmaya devam ediliyor. Son yıllarda yükselen faiz artışları nedeniyle kredi çekmek isteyen vatandaşları zorlu günler bekliyor. Endişelenen vatandaş krediden olabildiğince uzak durmaya çalışırken Ziraat Bankası'ndan açıklama geldi. Faizsiz kredi kampanyasıyla milyonlara seslendi. İşte tüm detaylar...

KAMU BANKASI'NDAN FAİZSİZ KREDİ

Ziraat Bankası tarafından milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Son yıllarda yükselen enflasyon ve geçim sıkıntısı ile birlikte krediye başvuracak olanlara müjdeyi paylaştı. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan açıklama ile birlikte şartları sağlayan ihtiyaç sahiplerine faizsiz kredi imkânı sağlıyor.

Başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşa 100 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkânı sunuluyor. Başlatılan kampanya ile milyonların dikkatini çeken Ziraat Bankası bu kadarla kalmayarak faizsiz kredi geri ödemelerini 12 ay erteleme imkânı da sunuyor.

Vatandaşlara destek olarak verilecek bu krediyle belirli şartların sağlanması bekleniyor. Şartları sağlayan müşterilere 2024 yılının mayıs ayına kadar başvuru süresi olduğu belirtiliyor.

kredi-ertelemeleri-nasil-yapilir-kredi-erteleme-kosullari-46318.jpg

12 AY ERTELEME SEÇENEĞİYLE KREDİ

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kredi kampanyası tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşları ilgilendiriyor. Kredi kapsamında köyüne dönerek tarım ve hayvancılıkla uğraşan kişilere faizsiz kredi imkânı sunuluyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle duyurulan proje kapsamında Ziraat Bankası yer alıyor. Şartları yerine getiren üreticilerden kredi faizi alınmayacak. Belirlenen şartlar ise haberimizin devamında yer alıyor.

para-emro-cover-jpg.webp

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI

Faizsiz kredi için gerekli olan şartlar şu şekilde;

  • Başvuru yapılan tarihte en az 18 yaşında olmak
  • Faal bir şekilde küçükbaş hayvancılıkla uğraşıyor olmak ya da önce uğraşmış olmak
  • Proje kapsamında belirlenmiş olan yerde ikamet etmek
  • Hayvancılık yapmaya elverişli bir barınağa sahip olmak
  • Hayvanları otlatabileceği bir alana sahip olmak
  • Hayvanın yem ihtiyacının en az yarısını yetiştirebilecek durumda olmak
  • Belirlenmiş olan ırklardaki hayvanlardan en az 100 başa sahip olmak ve kredi boyunca da 100 başın altına düşmemek
  • Sahip olunan hayvanların kayıtlarını güncel tutmak

Başvuru için il ya da ilçe Tarım ve Orman Genel Müdürlüklerine gidebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN