Ziraat Bankası'ndan 300 bin TL'ye ev alma fırsatı doğdu! İhale ile uygun fiyata ev almak isteyenler için duyuru geldi!

Ziraat Bankası'ndan 300 bin TL'ye ev alma fırsatı doğdu! İhale ile uygun fiyata ev almak isteyenler için duyuru geldi!

Piyasa değerinin çokça altında ihaleye sunulan gayrimenkuller üzerine bir çok yatırımcı uygun fiyatlara mal sahibi olmaktadır. Ziraat bankası da Erzurum, Malatya ve İzmir'de bulunan icralık daireler için duyurularını yaptı. Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için detaylar haberimizde yer almaktadır

Ziraat Bankası sitesinde yer alan icralık ilanlara yenileri daha eklendi. Konut fiyatları son dönemlerde dudak uçuklatırken icralık dairleri uygun fiyata almak artık mümkün. Ziraat Bankası'nın başlattığı e-ihale imkanı sayesinde 306 bin TL 'ye ev almak isteyenler haberimize göz atabilir

Ziraat Bankası, Erzurum İcralık Daire Ücreti

Ziraat Bankası bünyesinde bulunan icralık dairlerden birisi de Erzurum'da yer almaktadır. Gayrimenkullerin fiyat artışından sonra bu hafta satışa sunulacak olan icralık daire için harekete geçildi. Erzurum'un Horasan ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan 220 metrekarelik dubleks tipi daire için ihale başlangıç ücreti 306 bin TL olduğu belirlendi.

Ziraat Bankası icralık ev

Ziraat Bankası, Malatya İcralık Daire İhalesi

Bu hafta içinde ihalesi yapılacak olan Ziraat Bankası icralık evler için ücret belirlemeleri başladı. Kamu bankası olan Ziraat Bankası'nın sitesinde yer alan Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinin Zaviye Mahallesi'nde yer alan dair için ihale tarihi verildi. Son güne gelinen Malatya'daki dair için 11 metrekarelik apartman evinin ihale başlangıç fiyatı 522.500 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası, İzmir İcralık Daire Ücreti

Bu hafta sonunda meskeni İzmir'de olan Ziraat Bankası icralık ev için Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesinde satışa çıkan konutun metrekaresi 135 olup ihale başlangıç ücreti ise 1 milyon 160 TL olduğu açıklandı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN