Güney Afrika’da camiye bıçaklı ve silahlı saldırı

Güney Afrika’da camiye bıçaklı ve silahlı saldırı

Güney Afrika'nın Durban şehrindeki camiye düzenlenen saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı bildirildi.

Bölge Polis Sözcüsü Nqobile Gwala, yaptığı açıklamada, öğlen namazı  sırasında kar maskeli 3 saldırganın camiyi ateşe verdiğini ve 3 kişinin boğazını  kestiğini belirtti.

Gwala, saldırıya uğrayanlardan birinin hayatını kaybettiğini, diğer  iki kişinin de ağır yaralandığını kaydetti.

Yaralıların hastaneye kaldırıldığını ifade eden Gwala, itfaiye  ekiplerinin bölgeye gönderildiğini ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını  aktardı.

 AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN