Güney Kore'de Seul Belediye Başkanı Park Won-soon kayboldu

Güney Kore'de Seul Belediye Başkanı Park Won-soon kayboldu

Kızı tarafından kayıp ihbarında bulunulan Güney Kore'nin başkenti Seul'un Belediye Başkanı Park Won-soon ölü olarak bulundu.

Yonhap haber ajansı, Seul Belediye Başkanı Park Won-soon’un kuzey Seul’de ölü olarak bulunduğunu bildirdi.

Günün erken saatlerinde belediye başkanının ölü bulunduğu iddiaları polis tarafından reddedilerek aranmaya devam edilmişti.

MESAJIN İÇERİĞİ AÇIKLANMADI

Seul emniyetinde Park'ı arama operasyonundan sorumlu polislerden biri, Belediye Başkanının kızının, babasının bıraktığı mesajın içeriğini açıklamadığını söylemişti.

Polis, kızının, Park'a telefonla ulaşamadığı için polis çağırmaya karar verdiğini söylediğini aktarmıştı.

Belediye Başkanı Park'ı, telefon sinyalinin en son tespit edildiği başkent Seul'ün Sungbuk Mahallesi'nde aradıklarını kaydeden polis memurları, drone ve köpeklerin kullanıldığı arama operasyonuna yaklaşık 150 polisin katıldığını bildirmişti.

Yerel yönetim yetkililerinin, daha önce Park'ın 16.40'ta gerçekleştirilecek bir programının "kaçınılmaz durumlar" nedeniyle iptal edildiğini duyurduğu bilgisi paylaşılmıştı.

Park, 2011 yılından bu yana Seul Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN