Cüneyt Ortan: Dünya starlarını Türkiye'ye getirdik | Hande ile Hayat Güzeldir

KARAR TV'nin sevilen programı Hande ile Hayat Güzeldir, her salı günü izleyircisi buluşuyor. Hande ile Hayat Güzeldir programına bu hafta, Dijimedya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Ortan konuk oldu.

Hande Kumru, özel konukları ile birlikte 'Hayat Güzeldir' diyor. Hande ile Hayat Güzeldir'e bu hafta Dijimedya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiss Fm Kurucusu Cüneyt Ortan, konuk oldu.

Birçok girişimcilik hikayesini anlatan Cüneyt Ortan "21 yaşında borsadan 1 milyon dolar kazandım ama 4 milyon doları da 4 saatte kaybettim." diye konuştu.

Müzik sektöründe önemli adımlar attıklarını belirten Ortan, "Top 40 yüzünden evime silahlı adamlar yolladılar." dedi.

"SİNEMANIN GELECEĞİNE İNANMIYORUM"

Sinemanın geleceği hakkında konuşan Cüneyt Ortan, "Ben sinemanın geleceğine inanmıyorum. Hollywood bile dijitale yatırım yapıyor. Sinemanın bir şey bulması lazım. Salonların pandemi sonrasını pek parlak görmüyorum." ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN