11 saniyede resimdeki kelebeği tespit edin! Yalnızca keskin gözlü insanlar bulabiliyor!

11 saniyede resimdeki kelebeği tespit edin! Yalnızca keskin gözlü insanlar bulabiliyor!

Çiçeklerin arasına gizlenmiş kelebeği bulabilecek misin? Bu optik yanılsama, keskin gözlüler için bir meydan okumadır. Kelebek çiçeklerin arasında saklanıyor ama renkleri o kadar iyi karışıyor ki fark edilmesi zor olabiliyor. Gözlem becerilerinizi deneyin ve zamanı yenin.

Optik illüzyonlar, görsel becerilerinizi test etmenin eğlenceli bir yoludur ve bu bulmacalar, sıkıcı rutinden kurtulmanız için size eğlenceli bir boş zaman etkinliği sunar.

Optik yanılsamalar, aslında orada olmayan bir şeyi görmemiz için beynimizi kandıran görüntülerdir. Bunun nedeni, gözlerimizin ve beynimizin görsel bilgileri işleme şeklinin bazen yanıltıcı olabilmesidir.

Bu, görüntülerin beyninizde zaten mevcut olan bilgilerle doldurulmasına yol açar. Bu nedenle optik illüzyonlar, gözlem becerilerinizi geliştirmenize ve bir bulmaca ustası olmanıza yardımcı olur. Böyle bir optik yanılsama, internette bir kelebeğin bir grup güzel çiçeğin arasında saklandığı turlar yapıyor.

1-025.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Resimde oldukça yakın bir şekilde muhafaza edilmiş bir çiçek grubu gösterilmektedir ancak tüm dikkatinizi resme verirseniz aralarında gizlenmiş bir kelebek olduğunu görebilirsiniz.

Çiçeklerin rengi kelebeğinkine oldukça benzer, bu da bir seferde fark edilmesini zorlaştırır. 20.000'e yakın kelebek türü olduğunu biliyor muydunuz? Harika, değil mi?
Yani buradaki zorluk, kelebeği 11 saniyede bulmaya çalışmak.

Meydan okumaya devam edip gizli kelebeği zaman sınırı içinde keşfedebilir misin? Zamanlayıcıyı başlatın ve gözlem becerilerinizi test edin. Her şey gönlünce olsun!

GİZLİ KELEBEĞİ BULDUN MU?

Kelebek avı nasıl gidiyor? Onu çiçeklerin arasında saklanırken buldun mu? İşte size bazı ipuçları:

Görüntüyü yakınlaştırın. Derin bir nefes alın ve resme konsantre olun. Tüm dikkat dağıtıcı şeyleri kapatın. Hala bulamadınız mı?

O zaman, burada önemli bir ipucu var - Kelebeğin kanatlarını aramaya çalışın. Acele edin, Zaman bitmek üzere!

ZEKA BULMACASI CEVABI

Kelebeği görebildiniz mi? Yaptıysanız, tebrikler, gözlem becerileriniz oldukça şaşırtıcı. Kelebeği bulmadıysanız sorun değil. Herhangi bir zaman sınırı olmadan en başa dönerek ve kelebeğin nerede saklandığını bularak becerilerinizi tekrar deneyebilirsiniz. İşte bulmacanın çözümü.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN