13 Aralık reyting sonuçları belli oldu! Yeni diziden büyük çıkış: Kuruluş Osman'dan sonra en çok o dizi izlendi

13 Aralık reyting sonuçları belli oldu! Yeni diziden büyük çıkış: Kuruluş Osman'dan sonra en çok o dizi izlendi

13 Aralık Çarşamba günü sonuçları belli oldu. Her Çarşamba günü ekrana gelen dizi ve programlar arasında kıyasıya rekabet etti. Peki reytinglerin galibi kim oldu? Kuruluş Osman mı?, Sandık Kokusu mu?, Dilek Taşı mı? İşte detaylar...

13 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçlarında Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Dilek Taşı dizilerdan hangilerinin birinci olduğu merak ediliyor. Total ve AB reytinglerinde ilk 10 program gündemde.13 Aralık dünün reyting sonuçları listesi açıklandı.

13 Aralık tarihinde yayınlanan programların izlenme oranlarına göre ölçülen reyting sonuçları belli oldu. Total kategoride 1.sırada Atv'nin sevilen dizisi "Kuruluş Osman" yer alırken, 2. sırada Show TV'nin yeni dizisi "Sandık Kokusu", 3.sırada ise Atv'de ekrana gelen "Esra Erol'da" programı yer aldı.

reyt.jpg

AB kategorisinde ise 1.sırada Show TV'nin iddialı bir giriş yapan "Sandık Kokusu" dizisi, 2.sırada "Kuruluş Osman", 3.sırada da TV8'de yayınlanan "Masterchef Türkiye All Star" yer aldı.

6 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI

Öte yandan geçen hafta çarşamba günü ise Total'de reyting listesinde 1. sırada Kuruluş Osman,2. sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada ise Kuruluş Osman özet yer almıştı. AB kategorisinde ise ilk sırada Kuruluş Osman, 2. sırada Masterchef Türkiye All Star, 3 sırada ana haber bülteni yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN