15 Kasım hangi burç?

15 Kasım hangi burç?

Astroloji, gökyüzündeki 12 takımyıldızının her birine bir burç adı verir. Türk Dil Kurumu'na göre, burçlar, göksel haritalarda çizilen daire üzerine yerleştirilmiş 12 bölümden her birisini oluşturur. Peki, Kasım ayında doğanlar hangi burca ait oluyorlar? İşte detaylar.

15 Kasım hangi burç? 24 Ekim'den 22 Kasım'a kadar doğanlar Akrep burcu, 23 Kasım'dan 21 Aralık'a kadar doğanlar ise Yay burcu altında yer alıyor. Peki Akrep burcu özellikleri nelerdir?

AKREP BURCUNUN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ

Su grubuna ait olan Akrep burcu, kendine has belirgin özellikleriyle tanınır. Akreplerin uğurlu günü salı, uğurlu sayıları 9 ve en sevdiği taş topazdır. Onların uğurlu renkleri canlı kırmızı ve siyah olarak bilinir. Misk ve manolya kokuları Akrepler için şans getirici olarak kabul edilir. Enerjik ve canlı müzik parçaları, Akreplerin enerjilerini artırmada etkili olur.

Karakter olarak, Akreplerin zengin olma arzusu öne çıkar ve genellikle merhametsiz olarak tanımlanırlar. Güven arayışı içinde olan bu burç mensupları, hayatı uç noktalarda yaşarlar; onlar için hayatta "gri" bir alan yoktur. Tutkulu, değer verdikleri şeylere bağlı ve başladıkları işi bitirme konusunda kararlıdırlar. Akrep burçları, fiziksel olarak güçlü olmalarının yanı sıra, duygusal olarak da ani değişimler gösterebilir.

YAY BURCUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ

Yay burcu insanları, genellikle girişimci ve aktif bir yapıya sahiptir. Pozitif enerjileri ve felsefe alanına olan merakları ile bilinirler. Özgürlüklerine düşkün olan Yaylar, baskıya karşı direnç gösterirler.

Yay burcu mensupları, güler yüzlü, sevecen ve atılgandırlar. Meraklı doğaları sayesinde araştırmacı bir yapıya sahiptirler ve sürekli öğrenme çabası içindedirler. Sorgulayıcı yapısı, onları yeni bilgilere ve keşiflere yönlendirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN