24 Ağustos hangi burç?

24 Ağustos hangi burç?

Astroloji, insanların doğum tarihlerine göre belirlenen burçlarla ilgilenen eski bir bilimdir. Peki 23 Ağustos hangi burç oluyor? İşte detaylar.

24 Ağustos hangi burç? Astroloji, insanların doğum tarihlerine göre belirlenen burçlar üzerine odaklanır. Bu doğrultuda 24 Ağustos tarihinde doğanların burcu "Başak Burcu" olarak kabul edilir.

Başak Burcu, toprak elementine sahip olup yönetici gezegeni Merkür'dür. Başak burcunun uğurlu günü çarşamba iken, uğurlu sayısı 6 ve uğurlu taşı Meryem taşıdır. Başak burcu insanları genellikle titiz, dikkatli, cana yakın ve alçak gönüllüdürler.

Ancak, bazı olumsuz özelliklere sahip olabilirler. Başak burcu insanları aşırı titiz, aşırı tenkitçi, hastalık hastası ve aşırı meraklı olabilirler.

Başak burcu insanları evlilikte anlayışlı ve düşünceli bir eş olabilirler. Özellikle, her şeyin yerli yerinde olmasına önem verirler.

Başak burcu insanlarının yükselen burçları ise doğum saatine göre belirlenir. Bu nedenle, yükselen burçları kişiye özeldir ve doğum saati kesin olarak biliniyorsa hesaplanabilir.

24 Ağustos'ta doğanların burcu ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için astroloji alanında uzmanlardan destek almak önemli olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN