25 Temmuz hangi burç?

25 Temmuz hangi burç?

Astroloji, insanların karakterleri, duyguları, düşünceleri ve hatta fiziksel özellikleri hakkında ipuçları veren bir bilimdir. Geçmişten günümüze, astroloji daima ilgi çekmiştir. Bugün ise 25 Temmuz doğumlu insanların hangi burca ait olduğunu, özelliklerini ve yorumlarını derledik.

25 Temmuz hangi burç? Astrolojiye göre, insanlar 12 burçtan birine aittir. 12 Güneş burcundan biri de Aslan burcudur. 25 Temmuz'da doğanlar, Güneş burçları itibarıyla Aslan Burcu'ndandır.

25 TEMMUZ ASLAN BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükselen burç, bir insanın doğum anındaki gökyüzü konumuna bağlı olarak belirlenir. Yükselen burç, doğum saati bilindiğinde hesaplanabilir.

ASLAN BURCU YORUMU VE ÖZELLİKLERİ

Aslan burcunun yönetici gezegeni Güneş'tir. Aslan burcunun uğurlu sayısı 5, uğurlu günü Pazar ve uğurlu taşı elmadır. Kıymetli madeni altındır. Aslan burcu insanları genellikle cömert, açık zihinli, yaratıcı ve iyi organize olabilirler. Ancak, sabit fikirlilikleri, züppelikleri ve kendini beğenmişlikleri gibi olumsuz özellikleri de olabilir.

25 Temmuz Aslan burcunun insanlarının genel karakteristik özellikleri ve yorumları hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaştık. Her insanın farklı özellikleri olduğunu unutmamak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN