29 Ekim hangi burç?

29 Ekim hangi burç?

Son dönemlerde astrolojiye olan ilgi artıyor ve pek çok kişi burçlar hakkında araştırmalar yapıyor. Astrolojide 12 burç bulunmakta olup, her bir burç bir aya denk gelmektedir. 29 Ekim gününde doğan kişiler de hangi burç olduklarını merak ediyorlar. İşte 29 Ekim burcu, özellikleri ve yükselen burcu hakkında merak edilenler.

29 Ekim hangi burç? 29 Ekim tarihi, akrep burcuna denk gelmektedir. Akrep burcu, 23 Ekim ile 21 Kasım tarihleri arasında doğan kişilerin burcudur. Tutkulu ve kararlı bir yapıya sahip olan akrepler, duygularını yoğun bir şekilde yaşarlar.

29 EKİM AKREP BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükselen burç, kişinin dış dünyaya nasıl göründüğünü ve kişiliğinin dış dünyadaki yansımasını temsil eder. 29 Ekim tarihinde doğan kişilerin yükselen burçlarını öğrenmek için doğum saatlerini bilmeleri gerekmektedir. Yükselen burçlar, doğum saatlerine göre değişiklik gösterebilir.

AKREP BURCU YORUMU VE ÖZELLİKLERİ

Akrep burcu genellikle tutkulu ve kararlı kişilerdir. Duygularını yoğun bir şekilde yaşayan akrepler, kararlılıkla hedeflerine ulaşmaya çalışırlar. İşlerini titizlikle yaparlar ve başladıkları işi sonuna kadar götürme konusunda kararlıdırlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN