5. kez dünyaevine girmek için gün sayıyordu! Mehmet Ali Erbil canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Hüngür hüngür ağladı...

5. kez dünyaevine girmek için gün sayıyordu! Mehmet Ali Erbil canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Hüngür hüngür ağladı...

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik kararı alan ve 5. kez dünyaevine girmek için adeta gün sayan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında gözyaşlarına boğularak hüngür hüngür ağladı.

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile dünyaevine girmek için adeta gün sayan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Ünlü komedyenin canlı yayında duygu dolu anlar yaşaması hayranlarını da duygulandırdı.

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile dünyaevine giren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamış ve kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile evlilik kararı almıştı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile sosyal medya hesabı aracılığıyla canlı yayın açan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarına boğuldu.

İkili, Serdar Ortaç'ın bir döneme damgasını vuran 'Bilsem Ki' şarkısı hakkında konuşurken Mehmet Ali Erbil, gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü komedyen bir anda hüngür hüngür ağlamaya başladı. Erbil'in gözyaşlarına engel olamaması sonrasında şaşıran Serdar Ortaç ise "Eski günleri hatırlama ağabey ya. Ben babamı ve kardeşimi kaybettim sonra da ayağım felç oldu. Hala ayaktayız yapma şunu" dedi.

Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç'ın bu sözleri sonrasında "Allah bize moral ve sağlık versin. Aklıma o an geldi" diye konuştu. Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile konuşurken gözyaşlarına boğuldu

Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile konuşurken gözyaşlarına boğuldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN