50 yaşındaki Defne Samyeli'den büyük sürpriz! Kimse beklemiyordu "Hoşgeldin hayatıma" diyerek duyurdu

50 yaşındaki Defne Samyeli'den büyük sürpriz! Kimse beklemiyordu "Hoşgeldin hayatıma" diyerek duyurdu

3 Şubat'ta vizyona girmesi beklenen "Prestij Meselesi" filminde rol alan olan ünlü sunucu, oyuncu ve manken 50 yaşındali Defne Samyeli, büyük bir sürprize imza atarak herkesi şaşırttı.

Mahsun Kırmızıgül'ün üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu, ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi olan müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen ve 3 Şubat'ta vizyona girmesi beklenen "Prestij Meselesi" filminde rol alan olan ünlü sunucu, oyuncu ve manken Defne Samyeli'den dikkat çekici bir hamle geldi.

1995 yılında Eren Talu ile dünyaevine giren ve 3 Eylül 2003'te Derin Talu'yu kucağına alarak anne olma sevinci yaşayan Defne Samyeli eşi Eren Talu'dan 2011 yılında eşinden boşanmıştı. son dönemde verdiği cesur pozlarla adından sık sık söz ettiren Samyeli, dikkat çekici bir açıklamaya imza attı.

Defne Samyeli'nin kızı güzelliğiyle annesini aratmadı! "Boynuz kulağı geçer" sözünün hakkını verdi

"KENDİ KENDİMİ OYNAYACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Mahsun Kırmızıgül'ün üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu filmde rol almaya hazırlanan eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, İstanbul Bebek'te görüntülenmiş ve filmde canlandıracağı karakteri açıklayarak "Kendi kendimi oynayacağım için çok mutluyum" açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Eski spiker bu kez de sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

SÜRPRİZ KARAR

Son olarak ilk bölümü 26 Kasım 2020'de yayınlanan ve 17 Şubat 2021'de ekranlara gelen 12. bölümü ile final yapan BKM imzalı 'Sol Yanım' adlı dizide rol alarak Asena Kutlusay karakterini canlandıran ünlü oyuncu Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaklaşık 2 yıl aradan sonra ekranlara geri döndüğünü açıkladı. 50 yaşındaki oyuncu paylaşımında "Hoşgeldin hayatıma Elmas" ifadelerine yer verdi.

YAKLAŞIK 2 YIL ARADAN SONRA...

Ünlü oyuncu, Atv'nin yeni sezondaki başarılı işlerinden olan Aldatmak dizisine dahil oldu. Samyeli, Aldatmak dizisinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör'le birlikte başrolde oynayacak.

Perşembe akşamları seyirciyi ekran başına toplayan dizide Samyeli, Elmas isminde bir avukata hayat verecek.

Defne Samyeli'nin, bu sezon Yalı Çapkını ve Ömer dizilerinden de teklif aldığı fakat bu teklifleri reddettiği öne sürülmüştü.

10-bolum-foto-galeri-1669189325075

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN