8'lerin arasında gizli olan 6'yı kimse bulamıyor! 4 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

8'lerin arasında gizli olan 6'yı kimse bulamıyor! 4 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Ara ve bul bulmaca: 4 saniyede 8'lerin arasında gizli olan 6'yı tespit edecek kadar dikkatli misin? Öğrenmek için bu hızlı meydan okumaya katılın.

Ara ve bul bulmacası, bir resimdeki gizli bir öğeyi belirli bir süre içinde bulma temeline dayanır. Bu bulmacalar bireylerde konsantrasyon ve dikkat oluşturmaya yardımcı olur, aynı zamanda harika stres atıcılardır.

Düzenli uygulamanın, yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlerken, genç bireylerde daha iyi bilişsel becerilerin geliştirilmesinde faydalı olduğu öne sürülmüştür. Hızlıca devam edelim ve bu basit aktivite ile ne kadar dikkatli olduğunuzu görelim.

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ SAYIYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel bir 8 rakamını gösteriyor. Tüm 8'li seri içinde bir tane 6 var. Sizin için görev, 6'yı 4 saniye içinde tespit etmektir.

Keskin gözlem becerisine sahip kişiler, sayıyı diğerlerinden daha hızlı tespit edebilecektir. Resme dikkat edin ve 6 sayısını hızlı bir şekilde tespit edip edemeyeceğinize bakın.
6 numarayı gördünüz mü?

GİZLİ SAYIYI BULDUN MU?

Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte burada. Numara resmin sağ tarafında yok. Numarayı şimdi fark ettin mi? Acele edin, fazla zaman kalmadı. Bu zeka bulmacası resmindeki gizli sayıyı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız numarayı başarıyla tespit etti? Numaranın nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözüme göz atın. 6 sayısı, görüntünün sol tarafındaki üçüncü sütunda görülebilir.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN