9 Mayıs hangi burç?

9 Mayıs hangi burç?

İnsanların her devirde merak duyduğu astroloji ve burçlar, günümüzde de ilgiyle takip ediliyor. Peki 9 Mayıs doğumlu olanlar, hangi burca mensuptur? Özellikleri ve yükseleni nelerdir? İşte 9 Mayıs Boğa burcuyla ilgili detaylı bilgiler...

9 Mayıs hangi burç? 9 Mayıs tarihinde doğanlar Boğa burcuna aittir. Boğa burcu insanları genellikle yapılı ve açık tenli olarak dikkat çekerler. Aile hayatına önem veren Boğa burçları, özellikle eş ve aileleriyle sağlam ilişkiler kurarlar. Para kazanmak için yaşayan Boğa burçları, genellikle bu konuda başarılı olurlar. Sıcakkanlı, sevecen ve dürüst yapılarıyla tanınırlar. Ancak alınganlık, tembellik ve kendini beğenmişlik gibi olumsuz özellikleri de vardır.

9 MAYIS YÜKSELEN BURCU

Yükselen burç, doğum saatiyle belirlenir ve kişinin karakteristik özelliklerini belirlemede önemli bir role sahiptir. Doğum saati bilinmediği için 9 Mayıs doğumlu kişilerin yükselen burcu kesin olarak belirlenemez.

BOĞA BURCUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ

Boğa burcu insanları, genel olarak sıcakkanlı, sevecen ve arkadaş canlısıdır. Sabırlı ve tahammüllü yapılarıyla bilinirler. Ancak alınganlık gösterebilir, tembellik eğilimi gösterebilirler. Kendilerine olan güvenleri yüksektir ve genellikle kararlı bir yapıları vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN