Acun Ilıcalı, esip gürleyen Turabi'ye sert çıkıştı! "Buranın patronu benim" diyen Ilıcalı'nın o sözleri gündeme damga vurdu!

Acun Ilıcalı, esip gürleyen Turabi'ye sert çıkıştı! "Buranın patronu benim" diyen Ilıcalı'nın o sözleri gündeme damga vurdu!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star, yeni sezonda da ses getirmeye devam ediyor. Yarışmada yaşananlar sık sık gündeme geliyor.Dün akşam yayınlanan bölümde Turabi ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan diyalog sosyal medyaya damga vurdu.

Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar şampiyonluk için kıyasıya mücadele ederken, yarışmada yaşanan olaylar da gündeme damga vuruyor.

Yarışmanın öne çıkan isimlerinden olan Turabi, performansının yanı sıra adada yaşadığı tartışmalarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor All Star 2024'ün en iddialı yarışmacılarından olan Turabi, şimdiden yeni sezonun çok kavga eden isimlerinden biri oldu.

ruag.jpg

"SEN PROBLEM ARAMAYA GELMİŞSİN"

Dün akşam ekrana gelen eleme gecesinde ortalık fena karıştı. Konseyde Özgür'ün kendisine şuursuz demesine sinirlenen Turabi 'yalaka' diyerek yanıt verdi. Turabi, "Niye isim yazıyorum diye şuursuz diyor ki" dedi. Acun Ilıcalı ise "Sen sanki problem aramaya gelmiş gibisin ya! Ne oldu bir sakinleş, ne dedi sana anlamadım. Sana bir şey demedi ki..." dedi.

acun-ilicali.jpg

Ilıcalı sözlerine, "Turabi, sen bu ortamı böyle geremezsin, şu anda yaptığın doğru bir şey değil. Sen şu anda, konseyde sen konuşma, onu deme bunu deme... Ne oluyoruz ya! Dingonun ağırı değil burası Turabi! Hep beraber seni övelim istiyorsun" diyerek devam etti.

ACUN ILICALI, TURABİ'YE SERT ÇIKIŞTI

Tansiyonun tavan yaptığı anlarca Ilıcalı, "Sen insanlara müdahale ediyorsun. Burası Survivor. Buranın tek bir patronu var, o da benim!" sözleriyle tepki gösterdi.

turangig.jpg

Turabi ise Ilıcalı'nın tepkisine sessiz kalmayarak "Sen adada değilsin bilmiyorsun nasıl davrandıklarını" dedi. Acun Ilıcalı ise "Adada madada olmak istemiyorum" diyerek tartışmaya son noktayı koydu.

Acun Ilıcalı'nın bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN