Acun Ilıcalı Survivor yarışmacılarına meydan okudu! Artık böyle yapacağız diyerek açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor yarışmacılarına meydan okudu! Artık böyle yapacağız diyerek açıkladı

İzleyicilerin merakla izlediği Survivor'da heyecan giderek artıyor. Zorlu ada şartlarına karşılık yarışmacılar canla başla yarışırken Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi. Konseyde konuşan Ilıcalı, hem Ünlüler hem de Gönüller takımına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı yarışmacılara resmen meydan okudu! 'Artık böyle yapacağız' diyerek hepsine meydan okudu. Bakın Survivor'da neler olmuş?

Survivor'da final heyecanı başladı. Adım adım finale doğru gidilirken adadan bomba haberler gelmeye devam ediyor. Son konseyde önemli açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımına önemli açıklamalarda bulundu. 'Artık böyle yapacağız' diyen Ilıcalı, yarışmacılara meydan okudu. Ünlü televizyoncunun açıklamaları izleyicileri şoke etti. İşte detaylar haberimizde...

hghghggh-22.jpg

Survivor'da finale doğru gidilirken dengeler sürekli olarak değişmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı, yarışmacılarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Survivor yarışmacılarına 2 müjde birden veren Ilıcalı, herkesin ağzını açık bıraktı. İki müjde birden veren Acun Ilıcalı, yarışmacılarla ilgili challange düşündüklerini ve karara vardıklarını belirtti.

hjhjhjhj-47.jpg

ACUN ILICALI YARIŞMACILARA MEYDAN OKUDU!

Konseyde önemli açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı şunları söyledi:

"Sürekli İrem ile kazanıyorsun diyorlar. Şimdi yeni challange'ımı İrem'e karşı yapıyorum. Yani şöyle İrem bir takımdan oynayacak, ben bir takımdan oynayacağım. Güzel de bir ödül koyacağız. Ama kaybeden takım kaybedecek haberiniz olsun. Takımları seçeceğiz. Karşılıklı oyun oynayacağız. Ben böylece, 'Yıllardır İrem ile kazanıyor' baskısını kırmaya çalışacağım. İrem de gerçekten iyi olduğunu ispat etmiş olacak. Kısacası mavi takım, kırmızı takım bir voleybol maçı oynayacak. Ben bir takımda olacağım, İrem diğer takımda olacak."

hghghghg-62.jpg

'ARTIK BÖYLE YAPACAĞIZ' DİYEREK AÇIKLADI

Basketbol oynamak için heyecanla bekleyen yarışmacılara müjdeyi veren Ilıcalı, "Basketbola madem bu kadar sıcaksınız. Yarın mini bir basketbol oyunu oynayalım mı arkadaşlar? Oyunu biraz daha renklendirme adına misafirimiz olacak. Akıl oyunu oynayacaksınız. O, kazanan takımı takımına alacak. Kendisi sizin için geldi sağ olsun. Alperen Şengün, Dominik'te" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN