Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! "Zengin olmak varmış"

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! "Zengin olmak varmış"

Acun Ilıcalı önceki akşam Zorlu PSM'de gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Gecesi'ne sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katılırken Altunkaya'nın elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları son dönemde yaşanan global ekonomik krizi de göz önünde bulundurarak Altunkaya'nın elbisesi için harcadığı miktara "Zengin olmak varmış" şeklinde tepki gösterdi.

2017 yılında Şeyma Subaşı ile dünyaevine giren ve bu evlilikte Melisa Subaşı'nın dünyaya gelmesiyle baba olma sevinci yaşayan 2018 yılının Kasım ayında ilse Subaşı'dan boşanan ve kısa süre sonra da 22 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı, önceki akşam Zorlu PSM'de gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Gecesi'ne sevgilisi Altunkaya ile katıldı.

Ünlü çift, ünlülerin akın ettiği gece siyah kıyafetlerle katılırken Altunkaya'nın elbisesinin fiyatı sosyal medyada gündem olarak bazı kullanıcıların tepkisini çekti.

UTANGAÇ TAVIRLARIYLA DİKKATLERİ ÇEKTİ

Bir süredir birlikte görüntülenmeyen Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı, Altın Kelebek Ödül Gecesi'ne birlikte katıldı. Son dönemde kendini spora verdiği söylenen Ayça Çağla Altunkaya gecede utangaç tavırlarıyla dikkatleri çekti.

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1666777323359

"GEÇ KALDIK"

Ünlülerin akın ettiği Altın Kelebek Ödül Gecesi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ilıcalı, geceye geç kaldığını belirterek "Hava da soğuk Antalya'dan geldim her zamanki gibi geç kaldık" açıklamasında bulundu. Ilıcalı, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Altunya sevgilisinin yanında yer aldı.

ELBİSENİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Siyah bir elbise ve küçük bir çanta tercih eden genç ismin elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı. Altunkaya'nın söz konusu elbise için 42 bin 450 TL ödediği öne sürüldü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları son dönemde yaşanan global ekonomik krizi de göz önünde bulundurarak Altunkaya'nın elbisesi için harcadığı miktara "Zengin olmak varmış" şeklinde tepki gösterdi.

1

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN