Acun Ilıcalı'yı Çıldırtacak Hamle: Batuhan Karacakaya'dan Yeni Paylaşım...

Acun Ilıcalı'yı Çıldırtacak Hamle: Batuhan Karacakaya'dan Yeni Paylaşım...

Survivor 2022 All Star altı aylık serüvenin sonunda 30 Haziran Perşembe günü sona erdi. Yarı finalde SMS oylamasıyla elenen Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı ve Survivor Nisa Bölükbaşı'na gönderme geldi.

Yarı finalde elenen Survivor 2022 All Star'ın iddialı yarışmacısı Batuhan Karacakaya'dan 'mektup' krizi sonrası yeni bir paylaşım geldi. Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla başlayan tartışma tam gaz devam ediyor.

Çeyrek finalde Ayşe Yüksel'i, yarı finalde Batuhan Karacakaya'yı eleyen Nisa Bölükbaşı, büyük finalde de eski şampiyonlardan Adem Kılıçcı'yı mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

BATUHAN'IN ANNESİNDEN ACUN'A SERT SÖZLER

Ancak Survivor All Star 2022'nin şampiyonluğu sonrasında olaylar bir türlü durulmadı. Yarı finalde SMS oylamasıyla elenen Survivor Batuhan Karacakaya'nın annesi sosyal medyadan oğluna haksızlık yapıldığını iddia ederek, "Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak." şeklinde paylaşım yapmıştı.

acun-licali.jpg

ACUN ILICALI'NIN YANITI

Acun Ilıcalı ise bu iddialara canlı yayında sert sözlerle karşılık vererek noter tasdikli sms sonuçlarını canlı yayında açıklamıştı.

Açıklamları Survivor All Star 2022'yi karalama çabası olarak yorumlayan Acun Ilıcalı Gülhayat Karacakaya'ya şu yanıtı vermişti: Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl maalesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar.

Sevgili Batuhan'ın da annesi sağ olsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat hanıma da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz, Batuhan ile hiçbir problemimiz olmadı.

Fakat anneler, babalar onlar evlatları için daha hassas davranıyorlar. Geçen sene Aleyna'nın annesi bayağı aktifti. Bu sene de Batuhan'ın annesi finali güzel yaptı. Bu akşam ekstraya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şuanda finali bozmak istemiyorum. Gerekli cevabı da ekstrada vereceğim kendisine. Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor."

Karşılıklı açıklamlar sonrasında Batuhan Karacakaya krizi tırmandıracak bir yanıt yaparak "Benim de bir mektubum var" demişti. Bu sözlere Acun ılıcalı'nın yanıtı ise "Gereken cevabı veririz" olmuştu.

batuhan-karacakaya-001.jpg

KAVGAYI BÜYÜTÜCEK PAYLAŞIM

Survivor All Star 2022 kavgasında sesizlik kısa sürdü ve Batuhan Karacakaya'dan ilginç bir paylaşım geldi.

Batuhan Karacakaya, Avatar Atakan'la bir video çekerek "Neyse ki masada bir şampiyon var" açıklamasında bulundu. Bu video ve paylaşım hem Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğuna hem de Acun Ilıcalı'ya bir gönderme olarak yorumlandı.

Survivor All Star 2022 kavgasında şimdi gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Ilıcalı'nın Batuhan Karacakaya'ya nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN