Aleyna Tilki sahnelere bıraktı! Hastalığını duyan dua etti

Aleyna Tilki sahnelere bıraktı! Hastalığını duyan dua etti

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, açıklamaları ve verdiği cesur pozlarla eleştiri oklarına maruz kalırken, ünlü şarkıcıdan hayranlarını üzen bir haber geldi. Tilki'nin aldığı karar herkesi şaşkına uğrattı

Verdiği iç çamaşırlı pozlarla sürekli eleştirilen Aleyna Tilki, kariyerine dair şaşırtan bir karar aldı. En son bir kız çocuğunun istismar edildiği Hiranur Vakfı üzerinden ağır bir eleştiri alan Tilki, sahnelere veda ediyor. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tilki, kötü haberi bakın nasıl duyurdu?

aleynarilki.jpg

ALEYNA TİLKİ'DEN SAHNE KARARI

Küçük yaşlarda başladığı müzik hayatına merdivenleri hızla tırmanarak çıkan 22 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, çok fazla eleştiriye maruz kalmıştı.

aleynaaa.jpg

Giyimi ve yaşından dolayı ağır eleştiriler alan Tilki, şarkı söyleme konusunda bir karar aldı. Milyonlarca takipçisi ise bu karar sonrasında üzüntülerini dile getirdi.

tilki.jpg

ARTIK ŞARKI SÖYLEMEYECEK

Genç şarkıcı, sosyal medya hesabından eski bir görüntüsünü paylaşarak, üzen haberi verdi.

tilialeyna.jpg

Son dönemlerde kötü bir süreçten geçtiğini söyleyen Tilki, bir süre şarkı söylemeyeceğini açıklayarak, sahnelere kısa süre veda ettiğini yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN