Ağustos Ayına Dikkat! Fırtınalı Hava Burcunuza Doğru Geliyor... Burçlar Hangi Günlere Dikkat Etmeli? İyi ve Kötü Günler...

Ağustos Ayına Dikkat! Fırtınalı Hava Burcunuza Doğru Geliyor... Burçlar Hangi Günlere Dikkat Etmeli? İyi ve Kötü Günler...

Temmuz'un vahşi olduğunu düşündüyseniz, Ağustos 2022 burcunuzun neler getirdiğini görene kadar bekleyin. Bu ay, her zaman büyük bir giriş talep eden Aslan sezonu için fazlasıyla uygun olan bir patlama ile başlıyor. Güneş renkli, yaratıcı ve etkileyici Aslan'da dans ederken, tutku ve drama seviyesinin fırlamasını bekleyebilirsiniz. Ancak bu, bir şeyleri biraz renklendirmekten hoşlanmayacağınız anlamına gelmez.

Bu ay başladığında büyük bir yaşam değişikliğine alışıyor olabilirsiniz. Tutku ve dürtü gezegeni Mars, 1 Ağustos'ta öngörülemeyen Uranüs-Kuzey Düğümü kavuşumu ile güçlerini birleştirirken , hem size ilham verecek hem de sizi bir döngüye sokacak ani değişimler bekleyebilirsiniz. Bu noktada yapabileceğiniz tek şey yol boyunca ayarlamalar yapmak ve yolculuğun tadını çıkarmak, çünkü bu trenin bir sonraki nereye gideceğini kesin olarak bilmenin bir yolu yok. Neyse ki, onu bu kadar heyecanlı yapan da bu! İletişim gezegeni Merkür, ev burcu Başak'a girerken, bir şeyleri anlamlandırmanıza yardımcı olacak bir zihinsel netlik artışı elde ediyorsunuz. Çiplerin olabilecekleri yere düşmesine izin verin, ardından çabalarınızı yönlendirin.

burclar-astroloji.jpg

AŞK GEZEGENİ KARANLIK PLÜTON'UN ETKİSİNE GİRİYOR

Bu ay, özellikle aşk gezegeni Venüs , karanlık ve dönüştürücü Plüton ile bir karşıtlık oluşturduğunda, ilişkileriniz bir dönüşe geçiyor. Bu uyum, güç mücadelelerini yoğunlaştırabilir ve herkesin akıl oyunları kapasitesini artırabilir, bu yüzden sakince oynamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu sefer herkes gergin olacak, bu yüzden mantıksız düşüncelerin kaçınılmaz gerçeğiniz olmasına izin vermeyin. Neyse ki, Venüs 11 Ağustos'ta parlak ve parlak Aslan'a girdiğinde, size sevginin yol göstermesine izin vermenizi hatırlatacak. Hiçbir şey Venüs'ü Aslan'da sevgiyle duş almaktan daha fazla memnun edemez.

firtinali-hava-burclar.jpg

GEZEGENLER BURCUNUZU AĞUSTOS AYINDA NASIL ETKİLEYECEK?

Koç burcu: 14 Ağustos'ta Mars, kariyerinizin 10. evinde Plüton ile üçgen açı yapacak ve sizi başarıdan alıkoyan her şeyin üstesinden gelmeniz için size güç verecek.

Boğa burcu: Bu ay, her şeyin sizin kontrolünüzde olmadığını öğreniyorsunuz (ve sorun değil) Birkaç değişikliğe uyum sağlamış olsanız da, 16 Ağustos'ta Merkür Uranüs ile Boğa burcunda üçgen açı yaptığında büyük bir netlik kazanacaksınız .

İkizler burcu: Agresif Mars, 20 Ağustos'ta İkizler'e giriyor, kendinizi çok daha tutkulu, kızgın ve çabuk öfkelenen hissedebilirsiniz. Bu yükselen enerjiyi kullanın ve size yıkım değil, güven getirmesine izin verin.

Yengeç burcu: Venüs, 11 Ağustos'ta istikrarlı ve kendi kendine yeten ikinci evinize girdiğinde, kendi ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınız konusunda daha fazla şey öğrenmeye başlayacaksınız. Seni tamamlayacak birine ihtiyacın yok çünkü sen zaten bir bütünsün.

Aslan burcu: 18 Ağustos'ta Aslan'daki Venüs, Koç'taki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, yeni deneyimler kazanmanız ve en maceracı içgüdülerinizi takip etmeniz için size ilham verecek! Güneş dönüşünüz size hayatınızı iyi yaşamanızı hatırlatıyor.

Başak burcu: 11 Ağustos'ta Kova burcunda dolunay meydana geldiğinde, ihtiyaçlarınız konusunda gerçekçi olmanızı hatırlatacaktır. Günlük rutininizin altıncı evine ışık tutarak, sağlığınızı ve zindeliğinizi daha da büyük bir öncelik haline getirmenin zamanı geldi.

Terazi burcu: 1 Ağustos'ta agresif Mars, sekizinci dönüşüm evinizde düzensiz Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve bu da hayatınızdaki bir şeyi ani ve beklenmedik bir şekilde sona erdirebilir.

brclar-astroloji.jpg

ÖZELLİKLE AKREPLER BU AYA DİKKAT ETMELİ

Akrep burcu: Yönetici gezegeniniz Mars, 1 Ağustos'ta yedinci ortaklık evinizde düzensiz Uranüs ile güçlerini birleştirirken, bazı ilişkilerinizin sağlam bir zeminde olmayabileceğini bilerek aya başlıyorsunuz.

Yay burcu: Baştan çıkarıcı Venüs, 8 Ağustos'ta ikinci öz değer evinizde Plüton ile bir karşıtlık oluştururken, ay başlarken kendinizi bir güç mücadelesinin içinde bulabilirsiniz.

Oğlak burcu: 27 Ağustos'ta Başak burcundaki yeni ay, ayı bitiş çizgisine getirirken, sizi ufkunuzu genişletmek ve kendinizi özgür kılmak için pek çok inanılmaz fırsatın eşiğine getirecek.

Kova burcu: 11 Ağustos'ta Kova burcundaki dolunay sizi sihir ve sonsuz olasılıklarla donattığında, kendi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymak için güzel bir konumda olacaksınız.

Balık burcu : Başak burcundaki yeni ay, 27 Ağustos'ta ortaklıklarla ilgili yedinci evinize sihir gönderirken, karşılıklı saygıya dayalı ilişkiler kurarken sevginin yol göstermesine izin vermenizi teşvik edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN