Ahmet Kural bu kez güldürmedi, ağlattı! Hayranlarına üzen itiraf: Omuriliğinde tümör varmış

Ahmet Kural bu kez güldürmedi, ağlattı! Hayranlarına üzen itiraf: Omuriliğinde tümör varmış

Televizyon dünyasının başarılı ismi Ahmet Kural, katıldığı bir programda kimsenin bilmediği bir gerçeği açıkladı. Kural, uzun zamandır mücadele ettiği bir sağlık sorununu açıkladı.

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Kardeş Payı gibi başarılı yapılara imza atan Ahmet Kural, bir süredir gözlerden uzak yaşamına devam ediyor. Kural, katıldığı bir programda söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında sevgilisi Çağla Gizem Şahin'le dünyaevine giren Kural, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 derece adlı programa konuk oldu. Kural, yakın zamanda yaşadığı sağlık sorununu açıkladı.

kurasfg.jpg

"OMURİLİĞİMDEN TÜMÖR ALDIRDIM"

Sağlık durumu hakkında ilk kez konuşurken, Kural, konuşmasının devamında "Omuriliğimde iyi huylu bir tümör vardı ve bunu aldırdım. Başlangıçta sırt ağrısıyla doktora gitmiştim ve bu durum ortaya çıktı. Şu an çok iyi durumdayım, ameliyatı başarılı geçirdim. Fakat ameliyat sonrasında sağ bacağımda bir sıkıntı yaşadım ve 1,5 ay yürüyemedim. Her gün durumuma şükrettim." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN