Aile dizisinde soyunan Kıvanç Tatlıtuğ eşinin gönlünü almış! Doğum gününde Başak Dizer'e söyledikleri çok konuşulacak

Aile dizisinde soyunan Kıvanç Tatlıtuğ eşinin gönlünü almış! Doğum gününde Başak Dizer'e söyledikleri çok konuşulacak

Aile dizisinin başarılı oyuncusu ve son bölümdeki performansı ile sosyal medyanın gündemine düşen Kıvanç Tatlıtuğ, soyunma sahnelerinden sonra eşinin gönlünü almış! Ünlü oyuncunun, doğum günü partisinde eşi Başak Dizer’e söyledikleri çok konuşulacak. İşte detaylar…

Yer aldığı projelerdeki başarısı ile Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde Aile dizisinde Aslan Soykan karakterine hayat veriyor. Aile dizisindeki performansıyla da hayranlarından yine tam puan alan Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak dizinin yayınlanan son bölümündeki soyunma sahnesi ile gündem oldu. Sosyal medyadan oldukça konuşulan bu konunun üzerine Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi için söyledikleri çok konuşulacak.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE İLAN-I AŞK

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’in organizasyonu ile geçtiğimiz akşam 40. yaşını kutladı. Doğum günü partisine Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan, Birkan Sokullu, Demet Akbağ, Fulya Terim, Buse Terim, Elçin Sangu, Burak Yamantürk, Ece Yörenç, Zeynep Beşerler, Didem Soydan, Kıvanç Kasabalı ve eşi Sedef Avcı gibi ünlü isimler katıldı.

adsiz-tasarim-1.jpg

Tatlıtuğ, partide bir konuşma yaptı ve resmen eşine ilan-ı aşk etti. Bu görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılırken başarılı oyuncu yine hayranlarından tam puan aldı.

adsiz-tasarim-2.jpg

EŞİNE TEŞEKKÜRLERE DOYAMADI

Kıvanç Tatlutuğ, "Benim güzel karım, Kurt'um güzel annesi. Böyle bir atmosfer ve organizasyon görmeyi ummuyordum. O kadar mutluyum ki şu an teker teker sevdiğim tüm dostlarımı görüyorum. O kadar güzel dostlara sahibim ki aşırı zenginim. Benim sırtım yere gelmez, iyi ki varsınız. Gerçekten çok mutluyum. Karıcığım sana ayrıca teşekkür ediyorum, seni çok seviyorum" dedi.

adsiz-tasarim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN