Akasya Durağı'nın Dilek'i bambaşka biri oldu! Eski halinden eser kalmadı: İşte Pelin Sönmez'in son görüntüsü

Akasya Durağı'nın Dilek'i bambaşka biri oldu! Eski halinden eser kalmadı: İşte Pelin Sönmez'in son görüntüsü

Eski dizilerde yer alan oyuncuların yeni halleri merakla takip ediliyor. Akasya Durağı dizisinde uzun süre yer alan Pelin Sönmez'in son hali ise herkesi şoke etti! Tüm detaylar haberimizde.

Uzun seneler televizyon ekranlarında yayınlanan ve herkesin severek takip ettiği Akasya Durağı dizisinin Dilek'i Pelin Sönmez'in son hali herkesi şaşırttı! Pelin Sönmez'in son haline binlerce yorum yağdı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKASYA DURAĞI DİLEK HERKESİ ŞAŞIRTTI

2008 senesinde ekranlarda seyirciyle buluşan Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez Yanlış Anlama, Atlılar, Alev Alev gibi birçok projenin kadrosunda da yer aldı. 2008 ve 2011 seneleri arasında güçlü kadrosuyla dikkatleri üstüne çeken Akasya Durağı dizisinde Osman Ağa karakterinin kızı Dilek'i canlandıran Pelin Sönmez sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyor. 2009 senesinde ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile ilişki yaşayan Pelin Sönmez 2014 senesinde Cengiz Çolak ile Los Angeles'da dünya evine girdi ve 2016 senesinde yolları ayrıldı. 2018 senesinde ise Cem Çandar ile dünya evine giren Pelin Sönmez oyunculukla ilgilenmese de sosyal medyada yaptığı paylaşımları epey dikkat çekiyor. Sönmez'in paylaşımları binlerce yorum alırken son hali de görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Pelin Sönmez'in paylaştığı fotoğraflara 'Usman aga görmesin' gibi esprili yorumlar da yapılıyor. Pelin Sönmez'in son hali şu şekilde;

akasya Durağı Dilek Son Hali

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN