Aklınıza bile getirmeyin! Aldatmayı asla affetmeyen burçlar...

Aklınıza bile getirmeyin! Aldatmayı asla affetmeyen burçlar...

Bazıları için ihanet korkunç bir şey değildir, onu tamamen felsefi olarak ele alırlar, diğerleri için ise en büyük ihanettir. Herkesten uzak, ihaneti affedebilir, ancak Zodyaklardan hangisi onu asla ve asla affedemez? Kim olduklarını zaten tahmin ettiniz mi?

YENGEÇ BURCU: ALDATILDIKLARINDA DÜNYALARI YIKILIR

Yengeçler Zodyak'ın çok iyi ve sorumlu bir işaretidir. Kendisi asla ihanet etmeyecek, onu aldattıklarında tepkisinden bahsetmeyecek. Bu sadece bir FELAKET değil, tüm uyumlu ve dikkatlice düşünülmüş dünyası parçalanmaya başlar.

Her yengeç bundan kurtulamaz ve hatta daha fazlası. Kanseri aldatmaya karar verirseniz, affedilmeyeceksiniz. Sadece küçümsemeye güvenin. Şimdi onun için kötü bir kayın ağacısın. Bu kadar.

aldatmak.jpg

KOVA BURCU: İNTİKAMLARINI HAYAL BİLE EDEMEZSİNİZ

Kovalar , Zodyak'ın bağımsız ve özgürlüğü seven işaretleri olarak bilinir, ancak aldatmaya gelince, bu başka bir şeydir. Tabii ki, bir partnerden çok sıkılırlarsa veya ilişki belirli bir çıkmaza girerse, kendileri ihanet edebilirler. Ancak kendileri ile ilgili olarak ihanete kesinlikle müsamaha göstermeyeceklerdir.

Sevilen birine ihanet etme gerçeği Kova'yı intikam almaya yöneltebilir. Ve inan bana, onların hayal gücüyle bu intikam korkunç olacak. Kova'yı aldatmadan önce bin kez düşünün.

aldat.jpg

OĞLAK BURCU: HİLE YAPANA KALPLERİNDE YER YOKTUR

Oğlaklar evliliği ve ailelerini çok ciddiye alırlar. Evlenirlerse, onlar için sonsuza kadar sürer. En azından öyle düşünüyorlar.

Değişim onların ruhunda değil, aileyi de terk ediyor. Partnerlerine büyük saygı duyarlar ve kendilerini ona adarlar. Buna göre, ihanetin onlar için kabul edilemez olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bunu düşünmene bile gerek yok.

Oğlak burcunun kalbinde hile yapanlara yer yoktur. Ve af da yok. İhanetinizi ancak öfke ve öfkeyi devirerek takip edecek.

Onda o kadar çok nefrete neden olacaksın ki, düşünmek bile korkutucu. Oğlak burcunu aldatmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN