Onlar gerçek bir kan emici! Burçların tehlikeli erkeklerinden uzak durun...

Onlar gerçek bir kan emici! Burçların tehlikeli erkeklerinden uzak durun...

Her burcun bazı erkekleri gerçek bir kan emici. Astrolojinin en zararlı erkeklerini öğrenip onlardan uzak durmak gerekir. İşte zodyak işaretine göre gerçek bir kan emici olan erkekler...

KOÇ BURCU: İNATÇILIĞI VE BENCİLLİĞİ İLE SİZİ ÖLDÜRÜR

Hayat yolunuz üzerinde bir Koç burcu ile karşılaştıysanız, antidepresanlar için önceden eczaneye koşabilirsiniz. Koyun ailesinin bu temsilcisi, çocuksu bir spontanlıkla kendini gösteren inatçılığı ve bencilliği ile sizi bir anda mezara götürebilir.

Hatalı olduğunu bilse bile, prensip gereği yine de tartışacaktır. Koç'un çok az bilgili olduğu bir konuda bile, herhangi bir konuda her zaman kendi görüşü vardır. Keskin saldırganlık patlamaları ve kötü ruh hali nöbetleri bu işaretin dekorasyonudur. Doğru, alevlendiği kadar çabuk ayrılıyor.

BOĞA BURCU: CİMRİLİ İLE İNSANLARI BİTİRİR

Boğa , her istediğini yapabileceğine inanıyor. Kendinden her zaman memnundur. Genel olarak gurur duyulacak bir şey olmadığında bile. Boğa, aşırı inatçılığını gerçek bir erkeğin karakterinin sertliği olarak görür, cimriliği makul bir tutumluluk için ve dünyayı gerçekçi bir şekilde algılamak için karamsarlık eğilimi alır.

İKİZLER BURCU: HERŞEYİ ALTÜST EDEBİLİR

Zodyak'ın hiçbir işareti, İkizler gibi her şeyi alt üst edecek bir yeteneğe sahip değildir. Onlardan sıkılmayacaksınız, ancak yoğun iletişimin ikinci haftasında, kalanlar arasında bir sprinter gibi hissedeceksiniz, umutsuzca geri kalanların gerisinde kalacak ve ölümüne işkence göreceksiniz.

İkizler'i ve onların akıllara durgunluk veren değişim eğilimlerini kaldırabiliyorsanız, bir anıt dikmelisiniz. Orada burada takılırlar, beyinlerini bulandırmayı ve alay etmeyi severler.

Onlarla gelecek güvenilmezden daha fazlası, ama şimdiki zaman komik. İkizler'den sadakat beklemeyin, geri dönmeye değer - zaten kız arkadaşınızla kudret ve ana ile flört ediyorlar.

erkek-1.jpg

YENGEÇ BURCU: EŞİNİ VAKTİNDEN ÖNCE MEZAR GÖTÜRÜR

Her kızdaki bu can sıkıcı ve sızlanma, annesinin devamını arıyor ve idealini bulursa kesinlikle evlenmeye çalışacaktır. Aile ocağının ve konforunun aktif bir sevgilisi olan yengeç, bulaşıkları nasıl düzgün bir şekilde yıkayacağı, sevgili kedisini nasıl besleyeceğine ve omlet pişireceğine dair sonsuz iddialarıyla karısını vaktinden önce mezara getirecektir. Kanserle evlilik mahvolmuş gençliktir.

ASLAN BURDU: KENDİSİNDEN BAŞKA KİMSEYİ GÖRMEZLER

Kendi kişiliğine saplanan aslan, kendisinden başka kimseyi fark etmez. Belki ona hayran olanlar bile. Kibirlidir ve hakaretleri ve vaatleri hatırlayamayacak kadar cömert olduğunu düşünür. Kraliyet insanı para harcamayı, boş bir yaşam sürmeyi ve kendini güzel kızlarla kuşatmayı sever. Delicesine kıskanç, çabuk huylu ve alıngan.

Kıskanıyorsa buna kendisi dayanamaz, çünkü birinin onu mülkü olarak görebileceği düşüncesini bile kabul edemez. Her zaman ilk sırada olmalı ve hasta bir teyzeyi ziyaret etme ihtiyacından dolayı randevunuzu aniden başka bir güne ertelerseniz, ölümcül şekilde gücenebilirsiniz. Ne oldu teyze?

BAŞAK BURCU: HERŞEYİ BİLİRLER

Bu korkunç bir bilgiç. O (“o” demek daha doğru olur) sizi önemsiz şeyler ve notalarla rahatsız edecek. Başak, yağda çok fazla kolesterol olduğunu ve kızarmış yiyeceklerin mideye çok zararlı olduğunu söyleyecektir.

Utanç derecesinde tembeldir, ancak bazen küçük şeyler yapmak için sallandığı için kendini çalışkan olarak görür. Duygularla gergin, aşka karşı çok temkinli.

TERAZİ BURCU: ÖFKELERİNİ HER ZAMAN DIŞA VURURLAR

Ölçekler şüpheli, gizli ve önemsizdir. Asabidirler ve işler istedikleri gibi gitmezse eline gelen ilk şeyde öfkelerini dışa vurabilirler. Kendileri için var olmayan çeşitli problemler bulurlar ve daha sonra onları uzun süre çözerler. Çok arkadaşları var ama neredeyse hiç kimseye güvenmiyorlar.

erkek.jpg

AKREP BURCU: SÜREKLİ OLUMSUZLUKLARI BİRİKTİRİR

Pis, yıpratıcı ve kibirli bir akrep, bir şeyler doğru olduğunu düşündüğü şekilde yapılmazsa her zaman sinirlenir. Sürekli olumsuzlukları toplar ve ağırlığıyla neredeyse bel derinliğine kadar inebilen kasvetli bir görünüm, herkesi çıldırtacak.

Ve bu böcek kıskanmaya başladığında size yeterli gelmeyecektir. Parayı saymaz, ama hediyesine sevinmeyi kaç kez unuttuklarını çok iyi hatırlıyor.

YAY BURCU: ÖLESİYE KISKANÇTIR

O yalan söylemez. Ama sırf özü yalanlara dayanamadığı için. Doğruyu söylemek uygunsuz olduğunda bile yalan söylemez. Seni bir yalanda yakalarsa - bela bekle. Yay burcu delice kıskançtır, ancak tek bir bakışı bile kaçırmaz.

OĞLAK BURCU: KESİNLİKLE UYUŞMAYA YANAŞMAZ

Oğlak - iki yüz için inatçı ve kesinlikle iknaya uygun değil. Oğlak hala sıkıcıdır, gürültülü eğlenceli partilere pek dayanamaz ve onunla eğitim işi yapılmazsa genel olarak topluma kaybolabilir.

Bununla birlikte, daha önce söylendiği gibi, ikna etmek neredeyse gerçekçi değildir, bu nedenle, Oğlak'ın bunun kendi düşüncesi olduğuna karar vermesi için ilgisine baskı yapmak ve onu bir fikre çok dikkatli bir şekilde getirmek daha iyidir.

Oğlak hırslıdır, hayatı bildiğine inanır ve bu nedenle size nasıl yaşayacağınız ve özellikle nasıl para harcayacağınız konusunda saatlerce ders verebilir. Bu yüzden alışverişinizin küçük zevklerini kendinize saklamak en iyisidir.

erkekler.jpg

KOVA BURCU: TATLI SÖZLERİNE İNANMAK HATA OLUR

Kova, görkemli bir şey hayal etmeyi ve planlamayı sever, ancak enerjisi ve sabrı nadiren başlamak için bile yeterlidir. Size her şeyin çoğunu vaat edecek - ve söz verildiği anda Kova, planını yerine getireceğine inanıyor - ama tatlı sözlerine inanmıyorsunuz.

Ciddi konularda, Kova'ya güvenmemek daha iyidir ve dahası, bir şeyin sorumluluğunu cesur omuzlarına yüklemek için hayal etmemelisiniz, öncelikle kendinize güvenin.

BALIK BURCU: AYAKLARI ASLA YERE BASMAZ

Normal bir adama mı ihtiyacınız var, kendine güvenen ve sıkıca yere basan ve bulutların arasında bir yerde süzülmeyen mi? O zaman yanlış yere geldiniz. Balıklar kendi dünyalarında kendi yasalarına göre yaşarlar ve sonuç olarak kesinlikle gerçek hayata adapte olmazlar.

Balıklar özünde çocuklardır, kararsızdırlar, alışılmadık derecede hassastırlar ve sürekli bakılmaları gerekir, aksi takdirde bağımsızlık eksikliği nedeniyle ortadan kaybolabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN