Aleyna Tilki'den "Bana yetemiyorlar" itirafı! Duyanlar "Bu kız iyice şaşırdı" dedi

Aleyna Tilki'den "Bana yetemiyorlar" itirafı! Duyanlar "Bu kız iyice şaşırdı" dedi

Ses tellerinde yaşadığı sorundan dolayı sahnelere kısa bir süre ara veren Aleyna Tilki, yılbaşı planıyla herkesi şaşırttı. Her açıklaması olay olan Tilki, "Bana yetemiyorlar" diyerek yine sosyal medyanın diline düştü. Bakın yeni yıla nasıl girecek?

Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki, 2022 yılının bitimine ilişkin yine şaşırtan bir açıklama yaptı. Sağlık sorunlarından dolayı bir süre şarkı söylemeyeceğini açıklayan Tilki, bu defa 2023 yılına nerede gireceğini söyledi. Duyanlar "Bu kız iyice şaşırdı" yorumları yaptı.

tilkicamasir.jpg

ALEYNA TİLKİ'DEN YENİ YIL KUTLMASI! DUYAN İNANAMADI

Cesur giyimi ve ilginç açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, iç çamaşırlı pozlarıyla çok sayıda tepki almıştı.

aleynatilki.jpg

Sosyal medya hesabından kendisini eleştirenlere "İç çamaşırı partisi yapalım" diyen Tilki, bu kez yeni yıl için planını açıkladı.

aleynaa.jpg

"BANA YETEMİYORLAR"

Aleyna Tilki, yeni yılda ormana gideceğini belirterek “İnsanlardan çok sıkıldım. Doğduğumdan beri ben çok sıkılırım insanlardan. Bana çok yetemiyorlar. O yüzden ağaçlar falan daha iyi” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN