Alp Navruz aşkı biten Ayça Ayşin Turan ağladı! O soruya dayanamadı "İçimden ağlıyorum"

Alp Navruz aşkı biten Ayça Ayşin Turan ağladı! O soruya dayanamadı "İçimden ağlıyorum"

Alp Navruz ile olan ilişkisine son veren oyuncu Ayça Ayşin Turan katıldığı bir programda kendisine sorulan bir soru karşısında gözyaşlarını tutamadı. Bakın Ayça Ayşin Turan neden ağladı?

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de herkesin beğenisi kazan Ayça Ayşin Turan, geçen günlerde uzun süredir beraber olduğu Alp Navruz' ayrılma kararı almıştı. Ayrılma sebebi Navruz'ın çapkınlığı olarak verilesede ikili bu iddiaları yalanlamıştı. Turan, katıldığı 'Empati' isimli programda kendisine sorulan bir soru karşında kendini tutamadı. Bakın neden ağladı?

ayca.jpg

AYÇA AYŞİN TURAN HERKESİ DUYGULANDIRDI

Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz'dan ani bir kararla ayrılan Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Empati" programına konuk oldu.

ayca-aysin-turan-kimdir-ayca-aysin-turan-hayati-15022238-3697-amp.jpg

Kendisine sorulan soruları samimiyetle yanıtlayan Turan, bir soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal bir dönemden geçen Turan, babasından bahsederken ağlamaya başladı.

ayca1.jpg

BABA SORUSUNA DAYANAMADI

Oyunculuk serüveninden bahseden Ayça Ayşin Turan, müzikle büyüdüğünü söyledi. Turan, "7 yaşında keman çalmaya başlamıştım. Sanatın herhangi bir dalında olacağım çok belliydi" diyerek babasından bahsetti.

turan.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Taylan'ın "Baban ile ilişkin nasıldı, onu kaybettikten sonra hayata bakışın değişti mi? sorusuna güzel oyuncu, "Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum." diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN