Anne olmak için gün sayan Aslı Enver'den sürpriz ayrılık kararı! Hayranları şokta

Anne olmak için gün sayan Aslı Enver'den sürpriz ayrılık kararı! Hayranları şokta

Kasım ayında sürpriz bir şekilde iş insanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren Aslı Enver, sürpriz bir ayrılık kararına imza attı. Anne olmak için adeta gün sayan ünlü oyuncudan gelen ayrılık kararı herkesi şaşırttı

12 Kasım'da sürpriz bir şekilde işinsanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ve anne olmak için geri sayıma geçen ünlü oyuncu Aslı Enver'den sürpriz ayrılık kararı geldi. Ünlü oyuncunun ayrılık kararı herkesi şaşırttı.

Murat Boz, Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından iş insanı Berkin Gökbudak ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Aslı Enver, işinsanı Berkin Gökbudak ile olan ilişkisi hakkında "ilişkim iyi gidiyor, süper" açıklamasını yaptıktan kısa süre sonra sürpriz bir şekilde Gökbudak ile dünyaevine girerek herkesi şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu bir sürpriz karara daha imza attı.

SÜRPRİZ AYRILIK KARARI

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan, senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazılan ,yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği, başrolde ise Kaan Urgancıoğlu, İbrahim Kendirci ve Ezgi Şenler'in rol aldığı 'Sen Yaşamaya Bak' adlı dizide 'Melisa' karakterine hayat veren Aslı Enver'in Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturduktan kısa süre sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

aslienver1.jpg

İngiltere'de doğup büyüyen Aslı Enver, kızını da Londra'da dünyaya getirmeyi planlıyor. Aslı Enver, bu amaçla Türkiye'den ayrıldı.

Yaklaşık altı aylık hamile olan güzel oyuncu, şimdilerde eşiyle bulunduğu Londra'da doğum için hastane ve doktor arayışında.

Takvim'de yer alan habere göre; Türkiye'yi şimdilik terk eden Aslı Enver, İngiltere'de ailesine ait olan daireyi de bebeği için uygun bir hale getirecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN