"Annesi yolda görse tanıyamaz!" Oğuzhan Koç'la 8 yıl aşk yaşamıştı! Zeynep Koçak'ın inanılmaz değişimi!

"Annesi yolda görse tanıyamaz!" Oğuzhan Koç'la 8 yıl aşk yaşamıştı! Zeynep Koçak'ın inanılmaz değişimi!

8 yıl aşk yaşadığı Oğuzhan Koç ile 2015 yılında ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Zeynep Koçak, Koç'un 8 ay önce dünyaevine girdiği Demet Özdemir'den boşanma kararı alması sonrasında sosyal medyada gündem oldu. Uzun yıllar ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncunun yıllar içerisinde yaşadığı değişim herkesi hayrete düşürdü. Ünlü oyuncunun son halini gören sosyal medya kullanıcıları "Annesi yolda görse tanıyamaz!" şeklinde yorumlar yaptı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak bir döneme damga vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı komedi programındaki komik skeçleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Zeynep Koçak'ın son hali görenleri hayrete düşürdü.

Bir dönem Oğuzhan Koç ile birliktelik yaşayan ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç'un 8 ay önce dünyaevine girdiği eşi Demet Özdemir'den boşanacağını açıklaması sonrasında gündem oldu. Ünlü oyuncunun son hali herkesi hayrete düşürdü.

8 yıl aşk yaşadığı Oğuzhan Koç ile 2015 yılında ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu, uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Son olarak 'Sadece Arkadaşız' adlı dizide 'Sinem Soylu' karakterine hayat veren Zeynep Koçak, 28 Ağustos'ta yaza damga vuran bir bir düğünle Demet Özdemir ile dünyaevine giren eski sevgilisi Oğuzhan Koç'un boşanma kararı sonrasında sosyal medyada gündem oldu.

1-013.jpg

"ANNESİ YOLDA GÖRSE TANIYAMAZ"

Ünlü çiftin boşanma kararı sonrasında "Oturdum ilahi adalet bekliyorum" paylaşımında bulunan Zeynep Koçak'ın Oğuzhan Koç'a göndermede bulunduğu öne sürüldü. Koçak, söz konusu paylaşımında son halini paylaşırken ünlü oyuncunun yıllar içerisinde yaşadığı değişim herkesi şaşırttı.

Koçak'ı tanımakta güçlük çeken hayranları ünlü oyuncunun paylaşımına "Annesi yolda görse tanıyamaz" şeklinde yorumlar yaptı.

Ünlü oyuncu, söz konusu paylaşımının Oğuzhan Koç'a gönderme olarak yorumlanması sonrasında bir açıklama yayınlayarak söz konusu iddiaları yalanladı.

Koçak paylaşımında "Ya siz benim bir hayatım yok mu zannediyorsunuz? Haftalar önce attığım bir postu alıp saçma bir başlıkla nerelere yoruyorsunuz. Neyim ben müneccim mi? Yazdığım şeyleri yıllar önce yaşadığım bir ilişki düşünerek, buna dikkat ederek mi atacağım sürekli? Ya ben unuttum siz unutmadınız. Hadi zaten beni linç etmek için bekleyen binlerce kişiyi geçtim ama benim hala o çevre ile kopmamış ilişkilerim var. Ne olur biraz hassasiyet ya" dedi.

zeynep-kocak-isyan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN