Apar topar boşanan Oğuzhan Koç sessizliğini fena bozdu! Demet’i kızdıran yorum

Apar topar boşanan Oğuzhan Koç sessizliğini fena bozdu! Demet’i kızdıran yorum

Aşklarıyla gündeme gelen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti Mayıs ayında dillere destan aşklarına tek celsede sonlandırdı. Ayrılık sonrasında tek kelime etmeyen Oğuzhan Koç 8 aylık evliliğin ardından ilk kez açıklamada bulundu. Oğuzhan ağzını bir açtı pir açtı. İşte Oğuzhan Koç'un o açıklamaları…

Mayıs ayında evliliklerini sonlandıran Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti mahkeme sonrasında açıklama yapmadan araçlarına yöneldi. Özdemir, "Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok" sözlerine dile getirirken çiftin ani boşanma sebepleri de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Magazin gündeminde sık sık yer alan konu hakkında bilinmezlik devam ederken Oğuzhan Koç evliliği hakkında ilk kez bir açıklamada bulundu. İşte Oğuzhan Koç'un o açıklamaları…

ESER’E ANLATTI

3 Adam grubundan yakın arkadaşı Eser Yenenler'in YouTube programına konuk olan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile olan evliliği hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. Koç, Yenenler’in "Hocam dulsun, bu denir mi? Bayağı bir düşündüm de…" yorumu üzerine konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve "Evet, dulum… Gözde bir dulum" Sözlerine dile getirdi.
Eser Yenenler'in sorularına yanıt veren Oğuzhan Koç dikkat çeken ifadelerde bulundu. Yenenler, “Nasıl hissediyorsun, bir şey yaşadın. Bir şeyler yaşandı. Şimdi kendi kariyerine devam ediyorsun. Kendi içinde hissettiğin bir rahatsızlık var mı?” sorusunu yöneltirken yaşadığı sürecin Oğuzhan Koç da ne gibi etkiler bıraktığını da sorusuna ekledi.

oguzhan-demet-1.jpg

OĞUZHAN İLK KEZ KONUŞTU

Eser Yenenler'in sorusuna yanıt veren Oğuzhan Koç, Bu durumda tek bir şey olduğunu belirterek hayatıyla ilgili yaptığı planların planlandığı gibi gitmediğini işaret etti. Hayatı ile ilgili plan yaptığını ve başarısız olduğunu sözlerine ekleyen Koç, başarısızlığın karşılıklı gelen bir his olduğunun altını çizdi.

oguzhan-koc-eser-program.jpg

BOY YORUMLARINA YANIT VERDİ


Boyu nedeniyle sık sık magazin gündeminde yer alan Oğuzhan Koç boyunun 1.75 olduğunu ve kısa olmadığının altını çizdi. Ülke ortalamasının 1.70 olması gerektiğini belirten Koç, giydiği ayakkabılar ile birlikte 1.80 boyuna ulaştığını söyledi. “Yeni kararlar verdirdi mi bu sana?” sorusunu yönelten Eser Yenenler, “Tabii ki önemli ve ciddi bir konu olduğu için bundan alınacak, çıkarılacak bir sürü ders var. Mutlaka almışımdır. Daha sonra alacağım, öğreneceğim bir şeyler de vardır…” yanıtını aldı.

oguzhan-demet-dugun-1.jpg


Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç daha sonra farkına varacağı birçok durum olacağının altını çizerek, hayatın bundan ibaret olduğunu belirtti. Benim başıma gelmez diyerek ilerlendiğini ancak büyük bir belirsizlik olduğunu belirten Koç, hiç kimsenin öleceğini düşünmediğini ancak herkesin bir gün öleceğini belirtti. Eser Yenenler'in sorularına yanıt veren Oğuzhan Koç şu sözleri dile getirdi:eser-berfu-demet-oguzhan.jpg


“Bu da olacak başına geldiği esnada çok şaşırmıyorsun. Şahane bir şey yaşadık, şahaneydi her şey… İyi ki yaşadık… İyi ki benim başıma böyle bir şey geldi… Her şey yolunda, hayat devam ediyor…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN