Aracına yakıt almak isteyenler bunu yapsın! 30 Haziran'a kadar yapanlar indirimi kapacak

Aracına yakıt almak isteyenler bunu yapsın! 30 Haziran'a kadar yapanlar indirimi kapacak

Ziraat Bankasında muhteşem akaryakıt kampanyası! Haziran sonuna kadar indirim kazanabilirsiniz. İşte detaylar...

Yolculukları sırasında yakıt masraflarını en aza indirmek isteyen milyonlarca sürücüye harika bir haberimiz var! Önümüzdeki 30 Haziran tarihine kadar benzin, motorin ve LPG fiyatlarında büyük bir indirim dönemi başlatılıyor. Ziraat Bankası, 30 Haziran tarihine kadar benzin, motorin ve LPG alacak milyonlarca sürücüye indirim müjdesi verdi. Banka, Bankkart sahiplerine yönelik anlaşmalarla birçok yerde indirimli alışveriş imkanı sunuyor. Kampanyalar akaryakıt, gıda, kozmetik gibi birçok kategoriyi kapsıyor. Müşteriler, kampanyaya katılarak Bankkart lira kazanabiliyorlar.

Bu indirim kampanyasıyla beraber sürücüler, 30 Haziran tarihine kadar araçlarına benzini, motorini veya LPG'yi daha uygun fiyatlarla doldurma fırsatı yakalayacaklar. Uzun yolculuklarda veya günlük işlerini halletmek için araç kullananlar için bu müjdeli haber büyük bir önem taşıyor.

Enerji sektöründeki gelişmelerin dikkate alındığı bu kampanya, sürücülere önemli bir mali avantaj sağlayacak. Yakıt masraflarının düşmesiyle birlikte, sürücüler araçlarını daha ekonomik bir şekilde kullanabilecek, bütçelerini koruyacak ve tasarruf edecekler.Banka, akaryakıt kampanyasıyla ilgili duyuru yaptı. Anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından Bankkart ile yapılan akaryakıt harcamalarına Bankkart lira hediye ediliyor. Buna göre, Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanya 16 Mayıs'ta başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

ziraat bankası

Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyası, 16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlanmalıdır. Bankkart'ınızla anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan yapacağınız dördüncü 250 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamanıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir. Her müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir. İşlemler Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılmalıdır. Aynı gün içinde yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil olacaktır. Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kampanyadan faydalanabilir. Ek kartlar, asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilir. Kazanılan Bankkart Liralar 5 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecektir. Bankkart Lira kullanılan, iptal/iade edilen veya Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. İşlemler iade/iptal edilirse Bankkart Lira geri alınacak ve eksik tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki bu indirim kampanyası, milyonlarca sürücüye büyük bir avantaj sağlayacak. Uygun fiyatlarla yakıt almanın keyfini yaşayacak sürücüler, ekonomik açıdan daha güvende hissedecekler. Bu müjdeli haber, sürücülerin seyahatlerini ve günlük hayatlarını kolaylaştıracak önemli bir adımdır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN