Arka Sokaklar Pınar'ın son halini gören inanamıyor! Giresun'da yeni bir hayat kurmuştu, son hali herkesi şaşırttı

Arka Sokaklar Pınar'ın son halini gören inanamıyor! Giresun'da yeni bir hayat kurmuştu, son hali herkesi şaşırttı

Kanal D'nin en çok seyredilen dizilerinden Arka Sokaklar'ın Pınar'ı, son haliyle herkesi şaşırttı! Giresun'da sıfırdan yeni bir hayat kurmuştu... İşte Arka Sokaklar Pınar'ın son hali...

Pınar Aydın, Akademi Türkiye yarışmasında şarkıcı olarak yükselen bir isimdi ve daha sonra Arka Sokaklar, Akasya Durağı gibi dizilerde oyunculuk kariyerine devam etti. Ancak son zamanlarda sosyal medya üzerindeki değişimiyle gündeme geldi.

OYUNCULUK TEKLİFLERİNİ BAŞTA REDDETTİ

arka-sokaklar-pinar-son-hali3.webp

Pınar Aydın, oyunculuk tekliflerini başlangıçta reddetmişti. Bu kararını şu şekilde açıkladı: "Müzik yapmak için çok uğraştım. Sadece albüm yapmayı değil, sahnede şarkı söylemeyi de çok istiyordum. Ama o dönem benimle çalışmak isteyenler, müziğimi apayrı yerlere götürmeye çalıştı. Hayalimdeki yere bir türlü gidemiyordum. Müzikte her detayla bire bir uğraşmam gerekiyordu. Oyunculuk öyle değildi. Verilen senaryoya göre oyununuzu oynuyorsunuz, başka bir şeyle muhatap olmak zorunda değilsiniz. Müzikte ise her aşamasıyla uğraşmak zorundasınız. Yine de denedim."

"SÖZLEŞMEMİ FESHETTİM"

arka-sokaklar-pinar-son-hali4.jpg​​​​​​​

Aydın, oyunculuk kariyerine de bir şans verdi, ancak bu deneyimi kısa süre sonra sonlandırdı. Oyunculuk ile ilgili deneyimini şu sözlerle anlattı: "İlk olarak bir şirketle anlaştım. 'Arka Sokaklar' dizisinde oynuyordum o sıra. Prodüktörüm Almanya'da olduğundan oraya gidip geliyordum. Hatta beni Almanya'da Pink'e benzetiyorlardı. Şarkıları kaydettik ama içime sinmedi. Bir de her şeyi çok uzatıyorlardı. Benim ise hemen olmasına dair bir heyecanım vardı. Zamana yaydılar, ben de sözleşmemi feshettim."

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINI İKİYE AYIRAN DEĞİŞİM

arka-sokaklar-pinar-son-hali2.png

Sosyal medya kullanıcıları, Pınar Aydın'ın son hali hakkında farklı görüşlere sahipti. Kimileri "Hiç değişmemiş" derken, kimileri ise "Tanıyamadım" ifadelerini kullandı.

Pınar Aydın, hem sesi hem oyunculuğuyla dikkat çekti ve Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle hafızalara kazındı. Ancak son yıllarda ekranlardan uzak kalmayı tercih etti ve Harun Ovalıoğlu ile evlenerek Giresun'a taşındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN