Arka Sokaklar'a bomba transfer! Yıllardır ekran detoksu yapıyordu! Sonunda izleyici karşısına çıkıyor...

Arka Sokaklar'a bomba transfer! Yıllardır ekran detoksu yapıyordu! Sonunda izleyici karşısına çıkıyor...

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, yeni sezonda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pek çok ünlü ismi kadrosuna katan fenomen diziye bir ünlü bir oyuncu daha dahil oldu. İşte detaylar...

18. sezonla ekranlarda yer alan ve artık fenomen haline gelen Arka Sokaklar dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

arfdgd.jpg

Her Cuma akşamı Kanal D ekranlarında yer alan Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna başarılı bir oyuncu daha dahil oldu. Burcu Kara 'Seval Aslan' karakteri dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Burcu Kara'nın canlandıracağı Seval karakterinin, İstanbul Narkotik Şube’de komiser olduğu ve sert bir karakter olarak Rıza Baba’nın radarına gireceği öğrenildi.

burcuu.jpg

Öte yandan uzun süredir ekranlardan uzak olan Burcu Kara'nın yeniden ekranlara dönmesiyse hayranları bir hayli heyecanlandırdı.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle karşılaşmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN