Armağan Çağlayan iki isme kırgınlığını anlattı: Beni aramamaları üzdü

Armağan Çağlayan iki isme kırgınlığını anlattı: Beni aramamaları üzdü

Televizyoncu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hastalığı nedeniyle kendisini aramayan Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'ye kırıldığını ifade etti. Çağlayan, paylaşımında "En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan “kırılıyor” dedi.

Akciğer kanserine yakalanan televizyoncu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından hastalığı nedeniyle Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramamasına çok üzüldüğünü söyledi. Çağlayan, paylaşımında "En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan “kırılıyor” yazdı.

Twitter hesabından 'kırıldığını' ifade eden Çağlayan şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sirasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil.

Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım… Sonsuza dek...

En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan “kırılıyor”"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN