Asla yaşlanmayan burçlar... Yıllar onlara asla uğramıyor...

Asla yaşlanmayan burçlar... Yıllar onlara asla uğramıyor...

Biz bedenlerimiz değiliz; biz vücuttaki yaşam gücüyüz. Kalbi genç olan zodyak işaretleri tam olarak buna inanır. Ve bu doğrudur. Astrolojiye inanmasanız bile bu kişiler kendilerini kimliklerindeki yaşlarıyla tanımlamazlar; hiçbiri kendini yaşlı görmüyor.

YAY BURCU: ÇILGINLIKLARI İLE ŞAŞIRTIRLAR

Bir Yay ile her karşılaştığınızda genç bir enerji hissedersiniz. Hayal gücünüz herhangi bir Yay burcu kadar keskin ve... çılgın olduğunda, bir genç kadar eğlenceli ve kolay olmaktan kendinizi alıkoyamazsınız.

Ona gülmeni umursamayan bir aptal! Bu sizin Yay burcunuz - genç bir mizah ve asla yaşlanmayan genç bir kalp ile.

yaslilar.jpg

ASLAN BURCU: HERKESİ MUTLU ETMEYE ADANMIŞLARDIR

Tabii ki, aslan genç ve özünde kaygısızdır. Sevilmeyi sever, sevgi vermeyi sever ve bir şekilde etrafındaki herkesi mutlu ettiğini bilmeyi sever.

Bu kadar iyi bir insan olmak enerji ve eğlence ister. Ve senin aslanında bundan çok var. Genç yaklaşımları, yaptıkları her şeyin çevrelerindekileri memnun etmesini sağlamak için yeterlidir.

KOÇ BURCU: HER ZAMAN GENÇ VE HER ZAMAN KİBİRLİ

Her zaman genç, her zaman kibirli, her zaman aktif... Koç ile böyle gider. Ebedi iyimserdirler ve önlerinde ne olursa olsun, enerji ve gençlik coşkusu ile yürürler. Koç, ömür boyu kalbinde genç kalacaktır. Her şey onların enerjisi, ışığı ve kahkaha ihtiyaçlarıyla ilgili.

yasli.jpg

YENGEÇ BURCU: HER ZAMAN ÖĞRENMEYE EĞİLİMLİLER

Doğan çocuklar, bu burç her zaman oyuncu ve öğrenmeye heveslidir. Yengeç eğlenmeyi sever, bu nedenle oyunlara, etkinliklere, konserlere ve sergilere katılmasını bekleyin.

Hiçbir şeyi kaçırmazlar - her yere katılırlar ve hayata bu coşkulu yaklaşım onları her zaman genç hissettirir.

BAŞAK BURCU: EĞLENMESİNİ HER YAŞTA BİLİRLER

Bir Başak'ı genç olarak düşünmeseniz de, ister inanın ister inanmayın, gerçekten eğlenmek için yargılamayı ve suçlamayı nasıl bırakacaklarını biliyorlar. Ve her zaman çocukça cüzzamdır.

Belki de içlerindeki monotonluğu kırmaları gerektiğinde başlarına gelen budur. Doğru, hepsi kalpte çocuk. Sadece oyuncaklarını istiyorlar.

yas.jpg

BALIK BURCU ASLA BÜYÜMEZLER

Balıklar asla büyümek istemediler ama büyümek zorundaydılar, bu yüzden tüm bu iğrenç yetişkin şeylerle savaşmak için ölene kadar çocuk kalıyorlar. Balıklar pasaportlarına göre kaç yaşında olurlarsa olsunlar çocuktur.

Ağlarlar, sinir krizi geçirirler, sevgiye ve sarılmaya ihtiyaç duyarlar...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN