ATV bağış yapan adamı pişman ettirdi! 50 Milyarlık hata

ATV bağış yapan adamı pişman ettirdi! 50 Milyarlık  hata

Deprem için Türkiye Tek Yürek kampanyası başlatan hükümet 115 milyarlık yardım topladı. Paraların akibeti merak konusu olurken, yayında ilginç anlar da yaşandı. Yardımsever bir kişinin bağış miktarı defalarca yanlış söylenince, sosyal medyada gündem oldu. 50 milyarlık yardım bakın ne kadarmış?

Çok sayıda ünlü ismin katıldığı Türkiye Tek Yürek ortak yayına Türkiye'nin her yerinden bağış telefonları geldi. Rakamların sürekli yanlış söylendiği yayın sosyal medyada gündem olurken, eni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras'ın bağışı muammaya döndü. 50 milyar TL olarak söylenen bağış defalarca değiştirildi. Duras'ın oğlundan ise bir açıklama geldi.

turkiyetek-001.jpg

50 MİLYARLIK BAĞIŞ GÜNDEM OLDU

Deprem bölgeleri için AFAD ve Kızılay'a TürkiyeTekYürek yayınında 115 milyar 146 milyon 528 bin TL, 9 milyon 10 bin adet de SMS sayısına ulaşıldı. Ünlü isimlerinde yer aldığı yayında ilginç olaylar yaşandı. Bir yardımseverin bağışı Twitter'da gündem oldu.

50milyar.jpg

KARATAŞ RAKAMI YANLIŞ SÖYLEDİ...

İlahiyatçı Mustafa Karataş’ın, “Kapı komşum Hamit Duras, 50 milyar TL bağışladı” açıklamasından sonra Yeni Çamoluk Otomotiv’in bağışı “50 bin TL” düzeltmesinin ardından şimdi de Acun Ilıcalı, bağışın 50 milyon TL olduğunu açıkladı.

hamitduras.jpg

OĞLUNDAN AÇIKLAMA GELDİ: 50 BİN LİRA

Hamit Duras'ın bağışı için oğlundan bir tweet geldi. Duras'ın oğlu 50 Milyon da olmadığı belirterek 50 bin TL olduğunu söyledi. Sosyal medyada ise "50 bin liralık bağışa 50 milyarlık reklam yaptı"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN