Aylarca haberiniz olmadan paranız gitmiş! Kredi kartı olanlara 415 TL geri ödenecek: Hemen bunu yapmanız gerekiyor!

Aylarca haberiniz olmadan paranız gitmiş! Kredi kartı olanlara 415 TL geri ödenecek: Hemen bunu yapmanız gerekiyor!

. Bu yeni yılda kredi kartlarından tüketici hakem heyetine başvurulması halinde geri ödeme yapılacak. Yapılacak olan geri ödemeye ilişkin detaylar ve ayrıntılar haberimizde...

Aylarca haberiniz olmadan paranız gitmiş! Kredi kartı olanlara 400 TL geri ödenecek: Hemen bunu yapmanız gerekiyor! Kredi kartı sahiplerini ilgilendiren bir haber yayınlandı. Bu yeni yılda kredi kartlarından tüketici hakem heyetine başvurulması halinde geri ödeme yapılacak. Yapılacak olan geri ödemeye ilişkin detaylar ve ayrıntılar haberimizde...

kredi kartı maaş


KREDİ KART SAHİPLERİNE ÖDEME YAPILACAK

Açıklanan bildiriye göre tüketicinin hakları kapsamında ödemeler yapılacağı bildirildi. Kredi kartı olanların haberi olmadan yapılan bu kesintiler toplu bir şekilde ödenecek. Amacın tüketicinin hakkının korunması olduğu açıklandı. Kredi kart sahiplerinin her yıl hesaplarından belirli ücret kesintisi yapılmaktadır. Bu kesinti kart bakım ücreti, kart ücreti gibi nedenlerle kesinti yapılabilmektedir. 

Bu tip kesintileri alabilmek için bir yol bulunuyor. Çoğu vatandaş bu durumdan muzdarip bazıları durumun farkında bile değil. 

Kart ücretlerini alabilmek için yapmanız gereken bazı şeyler var. Bankadan talep ettiğiniz halde kartınızdan yapılan kesintileri alamadıysanız eğer bu konuyu Tüketici Hakem Heyetine taşımalınız. Başvurunuzu Tüketici Hakem Heyetine ileterek, kart ücretlerinin tarafınıza iadesini ve geri ödenmesini isteyebilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN