Ayrılmıştı... Seren'in başı eski sevgiliyle dertte! İntihar edecek

Ayrılmıştı... Seren'in başı eski sevgiliyle dertte! İntihar edecek

Senelerdir birlikte olduğu Tohma tarafından aldatılan Seren Serengil bir şans daha sevgilisine vermek istedi. Zulüm gördüğünü iddia eden Serengil, buluşmada beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Sosyal medyadan yardım istedi

Uzun zamandır Mustafa Rahman Tohma ile beraber olan Seren Serengil, zulüm gördüğü gerekçesiyle sevgilisinden ayrıldığını açıklamıştı. Ünlü isim ayrılık sonrası şoke eden bir paylaşım daha yaptı. Sevgilisi Tohman'ın tehdit ettiğini söyleyen Serengil, bakın neler yazdı?

serengil.jpg

ESKİ SEVGİLİDEN SEREN'E BEKLENMEDİK TEPKİ

Söylemezsem Olmaz programında yaşadığı olaylardan dolayı ayrılan Seren Serengil, Hatay'da depreminde de sevgilisi Tohman'ın annesini kaybetmişti. Uzun süredir sevgilisine destek olan Serengil, aldatıldığı gerekçesiyle Tohma'dan ayrıldı. Eski sevgililer bir şans daha bir araya geldi. Ama Serengil beklenmedik bir durumla karşılaştı.

serenserengill.jpg

İNTİHAR TEHDİTLERİ ALDI

Dün akşam Tohma ile bir araya geldiğini ve Tohma'nın telefonunu vermediği için barışma teklifini kabul etmeyen Seren Serengil'e ayrıldığı sevgilisi Tohma zor anlar yaşattı. Kendisine kötü bir şey yapmakla tehdit eden Tohma için korkan Seren Serengil yardım istedi.

tohma1.jpg

ARTO'DA SESSİZ KALMADI

Seren Serengil'in eski dostu ve programı bırakmasına neden olan Arto ise bir zamanlar yakın arkadaşı olan Seren Serengil'in Tohma'dan asıl ayrılma sebebini açıkladı.

serenserengilkimdir.jpg

Aldattığı için acı çeken Tohma'nın aslında kurban olduğunu iddia etti. Görenler 'yok artık' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN