Bahar dizisine yeni oyuncu geliyor! Çok tutan iki dizide oynamıştı: Bahar dizisi resmen şenlenecek

Bahar dizisine yeni oyuncu geliyor! Çok tutan iki dizide oynamıştı: Bahar dizisi resmen şenlenecek

Bahar dizisinde yeni rüzgarlar esecek. Yayınlandı ilk günden bu yana yoğun bir ilgiyle takip edilen Bahar dizisinde yeni oyuncu alarmı verildi. Çok sevilen iki dizide rol alan o oyuncu artık Bahar dizisinde transfer oluyor. İşte Bahar dizisi oyuncu kadrosuna katılan yeni isim…

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Bahar birbirinden eğlenceli oyuncularından bir yenisini daha ekliyor. İlk bölümden itibaren seyirci ekran başına kilitleyen dizi Rüzgar karakteri ile kadroya dahil olacak yeni oyuncuyu açıkladı. İşte Bahar dizisi oyuncu kadrosuna katılan yeni isim…

BAHAR DİZİSİNDE RÜZGARLAR ESİYOR

Show TV'nin sevilen yapımı Bahar dizisine Rüzgar karakteri ile katılacak olan Deniz Sarıkamış izleyiciyi heyecanlandırdı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Deniz Sarıkaş'ın diziye katılması ile birlikte Umay ve Parla karakterleri için yeni bir dönemin başlayacağı aktarıldı. Ayça üzümün kaleminden çıkan senaryo Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğinde izleyiciyle buluşuyor.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Akın gibi yetenekli isimlerin yer aldığı dizi yeni bölümleri ile merak uyandırırken izleyici de her hafta yayın gününü iple çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN