Balık burcu servetini o burçla paylaşacak! 2023 bir tek onlara güzel...

Balık burcu servetini o burçla paylaşacak! 2023 bir tek onlara güzel...

Astrologlar yeni yıl için şimdiden planlamalarını yaptı ve 2023 yılı için iki burca işaret etti. Yeni yıl o iki burç için bol kazanç anlamına geliyor. İşte astrologların yeni yıl için öngördüğü gelecek planı...

Yeni yıl yaklaşırken 2023'ün en şanslı burcunun hangi burç olacağı merak ediliyor. 2022 yılında empatik, yaratıcı ve duygusal su burcumuz olan sevgili Balık burcumuz, Jüpiter'in etkisiyle kozmik refaha kavuştu. Şimdi sıra başka bir burca geldi. Şimdi, Balık saltanatın devredecek ve serveti paylaşacak, ama malları 2023 yılında kim alacak?

2023 YILININ EN ŞANSLI BURCU

2023 yılında kazanan Boğa burcu olacak. Astrolog Narayana Montúfar , "Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter 15 Mayıs'ta Boğa burcuna girecek" diyor .Narayana Montúfar önümüzdeki dönem için kehanetlerini şu şekilde sıraladı:

"Önümüzdeki yıl Boğa burcuna sahip olacakları en iyi yıllardan birini getirecek, bu iyi bir şey çünkü boğalar gerçekten zor bir 2022 geçirdiler. Ayakta kalmak ya da ilişkileri değiştirmek, ilişkileri bırakmak için yaptıkları tüm çalışmalar, büyümeye dönüşecek. Hayatın birçok farklı alanında başarı peşpeşe gelecek."

Montúfar, "Boğa, bu yıl yapamadıkları birçok arzusunu 2023 yılında gerçekleştirebilecek" diye ekliyor. Montúfar, "Kuzey düğümü, bu burca çok fazla enerji getiren bir enerji merkezi işlevi görüyor" diyor.

para-para.jpg

BOĞA BURCUNUN 2023 KEHANETLERİ

Boğa, tipik olarak aynı anda çok şey olmaya alışkındır ve bunu önümüzdeki yıl kesinlikle hissedecekler, boğalar her şey ile rahatlıkla başa çıkacak.
Bekar boğalar bu yıl nişanlanacak, gerçekten iyi işler bulacaklar. Bebekleri olabilir, ailelerini genişletebilirler ve mali durumları oldukça iyi olacak.

Ancak dünya burcu, bu serveti sağlamanın en iyi yolunun, evrenin yollarına gönderdiği şeyi kucaklamak olduğunu not etmelidir. Şimdi, yeni fikirleri özümsemenin, ileriye dönük düşünmenin ve mutlaka aynı fikirde olmasanız bile hikayenin diğer taraflarını dinlemeye açık olmalısınız. Tüm bunları başarırsanız servet ve mutluluk sizinle olacak.

BOĞA İÇİN 2023 İPUÇLARI

Astrologlar, bu yıl için şans kapılarını aralayan boğa insanlarına "Boğa'nın hazırlanabileceği yol, değişime açık olmaya devam etmektir" diyor. "Bu, 2018'de başlayan bir trend. Önemli olan aşırı inatçı olmamak, akışa ayak uydurmaya istekli olmak ve normalde yapmayacakları fırsatları kucaklamak. Muhafazakar olmak yerine biraz daha açık fikirli olun." diyor.

Sevgili Boğalar, bu haberi size bir astroloji hediyesi olarak kabul edin. Zodyakın diğer üyelerine gelince, korkmayın 2023 yılında sizlerde bazı konularda şanslı olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN