Balkanlar ile Basra arasında kavga çıkacak! Kazanan ülkenin kaderini belirleyecek, ya serinleyeceğiz ya yanmaya devam edeceğiz..

Balkanlar ile Basra arasında kavga çıkacak! Kazanan ülkenin kaderini belirleyecek, ya serinleyeceğiz ya yanmaya devam edeceğiz..

Sosyal medya üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan “Hava Forum” sitesi yeni bir bilgi paylaşımı yaptı. Havaların nasıl seyredeceğinin Balkanlar ile Basra arasında çıkan kavgaya bağlı olduğunu söyledi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl en sıcak yazlardan birini yaşarken sıcak hava dalgaları arka arkaya ülkeyi etkisi altına aldı. Özellikle de temmuz ayı tüm Türkiye için zorlayıcı sıcaklarla geçti. Sıcak havalar hem sosyal hayatı etkiledi hem de sağlık sorunlarına yol açtı. Uzmanlar ise hava durumuna ilişkin sık sık uyarılarda bulundu.

sicak.jpg

KAVGAYI KAZANAN ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

“Hava Forum” sayfası sosyal medyadan yaptığı yeni bir paylaşım ile eylül ayındaki sıcaklığa ilişkin bilgilendirmede bulundu. Eylül ayında havaların normale dönmesi için Balkanların Afrika+Basra dalgalarını aşması gerekiyor. İşte Hava Forum sitesinin paylaşımı...

sicak2-001.jpg

“Balkanlar ile Afrika+Basra arasında ay sonu için kavga çıktı. Kavganın sebebi üçünün de Türkiye'yi ziyaret etmek istemesi... Balkanlar savaştan galip çıkamazsa kalıcı serinlik olmayacak, Eylül ilk haftası bile sıcak günler yaşayacağız. Umarız Balkanlar kazanır, takipteyiz...”

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

4 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

22 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

22.jpg

23 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

23.jpg

24 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

24.jpg

25 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

25.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN