Banka kartı olanlara tek başvuruyla 120 TL hediye! Müşteri memnuniyetini arşa çıkaracak kampanya! 10 gün içinde katılmayan üzülür

Banka kartı olanlara tek başvuruyla 120 TL hediye! Müşteri memnuniyetini arşa çıkaracak kampanya! 10 gün içinde katılmayan üzülür

Yeni kampanya ile ilgili son dakika duyurusu QNB Finansbank tarafından yapıldı. Hemen başvur, toplam 120 TL kazan. Detaylar haberimizde..

QNB Finansbank yeni kampanyasını duyurdu. Bankalar müşterilerini mutlu etmek için birçok kampanya ve duyurular yapmaktadır. QNB Finansbank, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinde paylaştı. Banka ekstrenize göre, QNB Finansbank fatura hesabınız tarafından düzenlenen her yeni geçerli otomatik fatura ödeme talimatı için talimat başına 40 TL, toplamda 120 TL'ye varan ParaPuan hediye ediliyor.

QNB Finansbank tarafından kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada kampanyaya sadece yeni müşterilerin dahil olduğu belirtildi ve promosyon için çek hesabına verilen yeni otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olduğu aktarıldı. Kampanya süreci içerisinde iptal edilen ve yeniden verilen talimatlardan ödül kazanmayacağının kaydedildiği açıklamada her yeni otomatik fatura talimatına 40 TL, toplam 120 TL'ye kadar ParaPuan olarak toplanacağı ifade edildi.

İlgili faturanın 31 Aralık 2022 tarihine kadar en az bşr kez ödenmesi gerektiğinin söylendiği açıklamada ayrıca biriken para puanları 2 Ocak - 9 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında banka kartınıza yükleneceği aktarıldı. Açıklamada banka kartının olmaması durumunda puanların yüklenmeyeceği de vurgulandı.

QNB Finansbank banka kartı olanlara tek başvuruyla 120 TL hediye

KAMPANYA DETAYLARI

Bankanın kampanya açıklaması şöyle:

Ödeme tarihinde bakiyenin yetersiz olması durumunda fatura ödemeleri işleme alınmayacaktır. Talimatlı ek hesap limitiniz varsa, bu limit üzerinden yapacağınız ödemeler cari faiz oranı üzerinden karşılanacaktır.Kampanya sadece QNB Finansbank vadesiz hesaplarından verilen talimatlarda geçerlidir.

Kazanılan para puanlar 25 gün boyunca kullanılabilir, sonrasında kullanılmayan para puanlar düşülür. Otomatik fatura ödeme talimatı QNB Mobil/Ödeme/Otomatik Havale Menüsünden, bireysel internet şubesi ve 0850 222 0900 çağrı merkezinden gerçekleştirilebilir. QNB Finansbank Şubesi Müşterileri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir ve 120 TL'ye kadar ParaPuan kazanabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN