Banu Alkan'ın Nişanlısı Hakkında Yeni İddialar! Afrodit Resmen Uçurumdan Dönmüş, " Çocuğun Künyesine Kadar...

Banu Alkan'ın Nişanlısı Hakkında Yeni İddialar! Afrodit Resmen Uçurumdan Dönmüş, " Çocuğun Künyesine Kadar...

Söz yazarı Onur Akay Banu Alkan'ın kendisinden 20 yaş küçük 44 yaşındaki sevgilisi Kemal Yıldız'ın Hollanda'dan engelli aylığı aldığını ve bu para ile geçindiğini iddia etti. Onur Akay ayrıca Kemal Yıldızın ne evinin ne de arabasının olmadığını belirterek Banu Alkan'ın kiraladığı araba ile gezdiğini açıkladı.

Afrodit Banu Alkan'a büyük şok. 'İyi eğitimli varlıklı' olarak tanıtılan nişanlısının aslında engelli parası ile geçindiği iddia edildi. 64 yaşındaki Banu Alkan 44 yaşındaki Kemal Yıldız'a gönlünü kaptırmıştı. Magazin dünyası Banu Alkan'ın büyük bir aldatmacanın içinde olduğnu konuşuyor.

AŞK BANU ALKAN'IN GÖZÜNÜ KÖR ETTİ

Afrodit lakaplı oyuncu Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız'a gönlünü kaptırdı. Dolu dizgin aşk yaşayan Banu Alkan sosyal medyadan 44 yaşındaki Kemal Yıldız ile olan ilişkisini herkese duyurmuştu. Ancak magazin dünyası Banu Alkan'ın büyük bir aldatmacanın içinde olduğunu konuşuyor.

BANU ALKAN'IN GENÇ SEVGİLİSİ HAKKINDA ŞOKE EDEN İDİALAR

Afrodit Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız hakkında şoke eden iddialar sosyal medyada konuşuluyor. İlk önce Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız'ın evli olduğu iddia edilmişti .Şimdi de Kemal Yıldız'ın engelli aylığı ile geçindiği iddia edildi.

Beyaz Magazin isimli magazin programına konuk olan Söz yazarı Onur Akay, Banu Alkan'ın evlilik hazırlığı içinde olduğu Kemal Yıldız hakkında öyle şeyler iddia etti ki resmen savaş çıkacak. Beyaz Magazin programına telefonla bağlanan Onur Akay canlı yayında ünlü oyuncu Banu Alkan’ın nişanlısı ile ilgili büyük pişmanlık yaşayacağını iddia etti.

BANU ALKAN'IN SEVGİLİSİ KEMAL YILDIZ ENGELLİ PARASI İLE GEÇİNİYOR

Onur akay telefonla katıldığı canlı yayında Banu Alkan'ın, Kemal Yıldız'ın evlilik teklifini kabul ettiği için çok pişman olacağını iddia etti. Onur Akay Kemal Yıldız'ın asıl adının Yunus Kemal Yıldız olduğunu söyleyerek Kemal Yıldız'ın iş insanı olmadığını asıl iş insanının evli olduğu eşi olduğunu iddia etti. 2 yaşında çocuğu olduğu iddia edilen Kemal Yıldız'ın Hollanda'dan engelli maaşı aldığını iddia etti.

Onur Akay Hollanda'da 1+1 evde kiracı olan Kemal Yıldız'ın ne evi ne de arabası olmadığını iddia ederek sahte raporlarla belediyeden engelli aylı aldığını ve engelli parası ile geçindiğini açıkladı. Onur Akay'ın iddiaları hakkında ne Banu Alkan ne de Kemal Yıldız konuşmadı. Onur Akay Kemal Yıldız'ın Banu Alkan'ın kiraladığı araba ile gezdiğini de söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN