Murat Yıldırım Aziz Dizisi Neden Bitti Açıkladı! İşte Dizinin Final Yapma Nedeni...

Murat Yıldırım Aziz Dizisi Neden Bitti Açıkladı! İşte Dizinin Final Yapma Nedeni...

Show TV'nin dönem dizisi Aziz'den bu sabah kötü haber geldi. Hem televizyon yönetimi hem de yapımcı şirket sosyal medya hesabından dizi için neden final kararı alındığını net bir şekilde açıklamazken dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan açıklama geldi.

AZİZ DİZİSİNİN YENİ SEZONDA YAYINLANMAYACAĞI KARARININ NEDEN ALINDIĞI AÇIKLANMADI

Murat Yıldırım'ın başrollerinde oynadığı Show TV'nin iddialı dönem dizisi Aziz'in yeni sezonda yayınlanmayacağı haberi üzerine dizinin takipçileri üzüldü. Televizyon yönetimi dizinin neden yayından kaldırıldığı konusunda bir açıklama yapmadı.

Haziran ayının ilk haftası 28. bölüm ile sezon finali yapan Aziz dizisi takipçileri tarafından yeni sezonda sabırsızlıkla bekleniyordu. Aziz dizisini geçen sezon geniş kesimler tarafından beğeni ile izleniyordu. Başrollerinde Murat Yıldırım'ın oynadığı Aziz dizisinden bugün sabaha karşı kötü haber geldi.

aziz-dizisi-001.jpg

TELEVİZYON YÖNETİMİ AZİZ DİZİSİNE DEVAM EDİLMEYECEĞİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Show TV yönetimi tarafından sosyal medyadan yapılan duyuruda Aziz dizisinin yeni sezonda yayınlanmayacağı belirtildi. Aziz dizisinin neden yayınlanmayacağı ise açıklanmadı. Aziz dizisinin yeni sezonda olmayacağını duyan dizinin takipçileri ise tam bir hayal kırıklığına uğradı. Aziz dizisinin Eylül ayında ikinci sezona başlaması bekleniyordu.

aziz-002.jpg

MURAT YILDIRIM DİZİNİN NEDEN YAYINDAN KALDIRILDIĞINI AÇIKLADI

Show TV yönetimi ve yapım şirketi tarafından alınan final kararı tam anlamı ile sürpriz oldu.
Haziran ayının ilk haftası 28. bölüm ile sezon finali yapan Aziz dizisi böylece yarım kalan diziler arasındaki yerini aldı. Aziz dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım ise sosyal medya hesabından dizisiyle ilgili açıklama yaptı:

aziz-dizisi-final.jpg

Murat Yıldırım sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Aziz'in bitme nedenini soranlar için; hikayesinin bitmiş olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır." ifadelerini kullandı.

Peki reytinglerde çok da gerilerde yer almayan Aziz dizisi neden final yaptı? Show TV yönetiminin ve Murat Yıldırım'ın açıklaması sizce tatmin edici mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN