Bu Burçlar Etrafındakilere Koşmaktan Kendini Unutuyor! İşte Herkese Yardıma Koşan Burçlar...

Bu Burçlar Etrafındakilere Koşmaktan Kendini Unutuyor! İşte Herkese Yardıma Koşan Burçlar...

İnsanlar iyilik yaptıklarından o kadar çok kötülük görüyorlar ki bir iyilik için bile kime güvenebileceğini merak ediyor. Ya da belki de o arkadaşın neden her zaman ilk yardım teklif eden taraf olduğunu merak ediyorsundur. İşte zodyaktaki en yardım sever burçlar ve o burçların özellikleri...

BAŞAKLAR ARKADAŞLARININ ELLLERİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMASINA YARDIM EDEREK KENDİLERİNİ MUTLU HİSSEDERLER

Başaklar, akılları ve güvenilir davranışlarıyla bilinir ve onları harika arkadaşlar ve yardımcılar yapar. Başkalarının ellerinden gelenin en iyisini yapmasına yardım ederek kendilerini en iyi hisseden insanları besliyorlar.

Başaklar çok mantıklı ve pratik olsa da, bu onların kalpleri olmadığı anlamına gelmez. Çok empatiktirler. Birisi mücadele ettiğinde veya krizde olduğunda, Başak bu konuyu analitik ama özenli bir bakış açısıyla görür.

yardimci.jpg

Başaklar, mücadele eden kişi için tehlikede olan şeyin daha büyük resmini de görür. Sunmak zorunda oldukları bir şeyin sonucu değiştirebileceğini anlamak için akıllarını kullanabilirler. Büyük resmin hatırına, Başaklar genellikle yardıma koşar.

Başak burcunun dezavantajı, mükemmeliyetçi tutumları olabilir. Onları doğrudan etkilemese de, bir şeyler ters giderse, etkiyi hissedeceklerdir. Bu, yardım etmeye yönlendirilmelerinin bir parçasıdır, ancak bir durumda yardım ediyorlarsa ve işler ters gitmeye başlarsa ya da öngördükleri gibi değilse, gerginlik de yaratabilirler.

Ek olarak, Başak genellikle başkalarına yardım etmeye ve genellikle kendi ihtiyaçlarını ihmal etmeye meyillidir.

yardimcilar-burc.jpg

TERAZİLER DAHA İYİ HİSSETMEK İÇİN ARKADAŞLARINA YARDIM EDERLER

En şefkatli ve adil burçlardan biri olarak bilinen Teraziler, diğerlerini daha iyi hissettirmek için içgüdüsel olarak ellerinden geleni yaparlar.

Teraziler, çatışmalardan nefret eden ve herkesin mutlu olmasını isteyen bir burçtur.

Gerçekten de, çevrelerindekiler incindiğinde veya bir krizdeyken derinden etkilenecek olan “üzgünsün, üzgünüm” arkadaşlardır. Herkesi mutlu etmek için hızlı düzeltmeler yapıyorlar. Teraziler çatışmadan ve yüzleşmeden nefret eder. Onlar, sorunları kaynamadan veya tamamen patlamadan önce arabuluculuk edebilen ve hızla çözebilen diplomatlar olarak bilinirler.

yardimcilar.jpg

Teraziler ayrıca yalnız kalmaktan korkabilirler. Çevrelerindeki diğer insanlara yardım ederler ama yardım ettiklerinin terazileri görmezden gelmesinden korkarlar.

HIRSLI OLAN ASLANLAR HARİKA BİRER YARDIMCIDIR

Cesur tavırlarıyla tanınan Aslanlar, hırslı oldukları ve durumlara iki ayakla atladıkları için harika yardımcılar da olabilirler. Kendilerini önemli hissetme ihtiyaçları, yardım teklif etmelerine yol açar.

Kendine güvenen, bazen biraz küstah olarak görülse de, Aslanlar “tam gaz ileri” zihniyetiyle her duruma atlayabilirler. Akıllarında bir hedef olduğunda hiçbir şey onları durduramaz; kararlıdırlar ve istedikleri sonuçla aralarında hiçbir şeyin durmasına izin vermezler. Yardım etmek için atladıklarında, yardım etmek için ne gerekiyorsa yaparlar.

Aslanlar, aynı hırs ve kararlılığı bir dostluk veya ilişkiye dökmek için kullanarak inanılmaz derecede adanmıştır.

yardimsever.jpg

Aslanların ayrıca büyüdüklerini hissetmeleri gerekir. Asla durgun olmak istemezler. Büyüme ve ilerleme arayışlarında, öz değerleri olarak gördüklerini artırmaları için genellikle yardıma koşarlar.

Bu adamlar kendilerini önemli hissetmekten hoşlanırlar. Bazen palavracılar olarak görülürler. Aslanlar bunu övünme olarak görmezler. Onlara göre, yaptıkları şey hakkında daha fazla açılmalarını sağlayan öldürücü güvenleridir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN